Sikeresen megtalálták a 20 ezer befejezetlen Volkswagen Passat helyét

Autó


Fotó: Volkswagen
Hirdetés

Csütörtökön számoltunk be a hírről, miszerint a kesztyűtartó-fedeleket beszállító gyártó csúszása miatt nagyjából 20 ezer befejezetlen Volkswagen Passatnak kell ideiglenes parkolóhelyet találni, ami most a vártnál is könnyebben sikerült.

Hirdetés

A Volkswagen emdeni gyárának szóvivője hivatalosan is megerősítette, hogy a kelet-frieslandi régóban – aminek egyébként maga Emden is része – sikerült megtalálni a modellek ideiglenes tárolására megfelelő parkolót.

Hirdetés

A szóvivő szerint szinte keresniük sem kellett, hiszen naponta nagyjából 50 telefonhívást kaptak a parkolóhelyek felajánlásával kapcsolatban. A kesztyűtartó-fedelek hiánya azután lépet fel, hogy a cseh beszállító egyik termelőüzemében tűz ütött ki, ennek következtében pedig akár több hét is eltelhet, amíg a kérdéses elemek megérkeznek, ezért muszáj volt új helyet találni a már szinte teljesen befejezett modelleknek.

További érdekes tartalomért kövesd Facebook oldalunkat!

A Passatok tárolása miatt azonban nem kell aggódnia a gyártónak, ugyanis a gyenge kínai piac miatt nem mutatkozik nagy igény a modellekre, ezért márciusban és áprilisban nyolc termelésmentes napra kell számítani az emdeni létesítményben.

Amennyiben a későbbiekben sem szeretnél lemaradni az autós és motoros világ híreiről, kérjük, lájkold az Auto-live.hu hivatalos Facebook-oldalát.
Hirdetés
Cikk archívum...