Saját nürburgringi rekordját is megdöntötte a Volkswagen Golf GTI Clubsport S

Autó


Fotó: Volkswagen
Hirdetés

A Volkswagen 306 lóerős modellje közel két másodpercet faragott korábbi idejéből.

Hirdetés

A Volkswagen Golf GTI Clubsport S saját körrekordját is megdöntötte a Nürburgringen, ugyanis a májusban megfutott időn közel két másodpercet sikerült faragnia.

A bukócsövektől eltekintve teljesen alapfelszereltségű, 306 lóerős teljesítménnyel bíró modell 7:47.19 alatt ért körbe a pályán, ami jelentősen jobb idő a májusban produkált 7:49.21-nél. Az újabb rekord természetesen jó hír a Volkswagennek, ugyanakkor rossz a további gyártók elsőkerék-hajtású modelljeinek, amelyeknek így még jobban kell majd kapaszkodniuk, ha rekordot szeretnének dönteni.

Hirdetés

Az eredmény és a GTI születésének 40. évfordulója alkalmából a gyártó új képeket is közzétett a GTI Clubsport Edition 40-ről, amiket a galériában nézegethettek végig.

További érdekes tartalomért kövesd Facebook oldalunkat!

Amennyiben a későbbiekben sem szeretnél lemaradni az autós és motoros világ híreiről, kérjük, lájkold az Auto-live.hu hivatalos Facebook-oldalát.
Hirdetés
Árulják a híres Aventador-katamarán párost

Árulják a híres Aventador-katamarán párost

A nyári forróságot leginkább a vízparton, vagy sokkal inkább a vízen lehet legjobban elviselni, amiben különféle eszközök lehetnek segítségünkre: vízi-bicikli, felfújhatós vízi-matrac, jet-ski stb…
Cikk archívum...