Saját nürburgringi rekordját is megdöntötte a Volkswagen Golf GTI Clubsport S

Autó


Fotó: Volkswagen
Hirdetés

A Volkswagen 306 lóerős modellje közel két másodpercet faragott korábbi idejéből.

Hirdetés

A Volkswagen Golf GTI Clubsport S saját körrekordját is megdöntötte a Nürburgringen, ugyanis a májusban megfutott időn közel két másodpercet sikerült faragnia.

A bukócsövektől eltekintve teljesen alapfelszereltségű, 306 lóerős teljesítménnyel bíró modell 7:47.19 alatt ért körbe a pályán, ami jelentősen jobb idő a májusban produkált 7:49.21-nél. Az újabb rekord természetesen jó hír a Volkswagennek, ugyanakkor rossz a további gyártók elsőkerék-hajtású modelljeinek, amelyeknek így még jobban kell majd kapaszkodniuk, ha rekordot szeretnének dönteni.

Hirdetés

Az eredmény és a GTI születésének 40. évfordulója alkalmából a gyártó új képeket is közzétett a GTI Clubsport Edition 40-ről, amiket a galériában nézegethettek végig.

További érdekes tartalomért kövesd Facebook oldalunkat!

Amennyiben a későbbiekben sem szeretnél lemaradni az autós és motoros világ híreiről, kérjük, lájkold az Auto-live.hu hivatalos Facebook-oldalát.
Hirdetés
Le Mans és F1 keverékéből lesz az LMF1 – mi van?

Le Mans és F1 keverékéből lesz az LMF1 – mi van?

A Yasiddesign ismét szabadjára engedte fantáziáját, és a Porsche legendás 917-es modelljét ötvözte Forma-1-ből átmentett génekkel. Utóbbit tükrözik a kerekek, a széles első szárny és a hátsó légterelő. Túl...
Távozik a BMW főtervezője

Távozik a BMW főtervezője

Buzz

Az auto motor und sport megbízható forrásokra hivatkozva írja, hogy távozik a bajorok főtervezője, Karim Habib. Azt nem tudni, hol folytatja a libanoni származású dizájner.
Cikk archívum...