Rögtön a legjobbal kezdi a Renault: képeken az új Megane Estate GT

Autó


fotó:Renault
Hirdetés

A francia gyártó egyértelműen a sportosságot helyezi előtérbe a Megane új kombiváltozatával, ráadásul a GT verziót leplezték le elsőként a genfi premier előtt. A C szegmensben elsőként mondhatja el magáról a kombi Megane, hogy összkerék-kormányzást kap, ami 4Control néven fut.

Hirdetés

Öt felnőtt számára kínál kényelmes férőhelyet a Megane Estate, de a csomagokat sem kell otthon hagyni, ráadásul a kabin variálhatóságára sem lesz panasz – ezek a Megane kombi főbb ismérvei. A Renault egyelőre nem közölt pontos technikai leírást a kocsiról, annyit hangsúlyoznak, hogy egyszerre elegáns és sportos az autó, a szegmens leghosszabb felületét kínálja pakolhatóság szempontjából.

Hirdetés

Oldalról krómcsíkot kapott az ablakkeretbe és a C oszlopba, polírozott tetősín hangsúlyozza a tető vonalvezetését, míg a GT változat esetében sötétmetál festésű az elem. Az autó alacsonyan ül, széles a nyomtáv, a GT hátulján krómozott végek és diffúzor keltik fel a figyelmet. A 4Control rendszer precíz és agilis vezethetőséget ígér a kanyargós utakra, hogy ne csak a szállításról szóljon a történet. További részletek március 1-én.

meganeestategt_02

Amennyiben a későbbiekben sem szeretnél lemaradni az autós és motoros világ híreiről, kérjük, lájkold az Auto-live.hu hivatalos Facebook-oldalát.
Hirdetés
Ez történik, ha kiegyenesítenek egy kanyart

Ez történik, ha kiegyenesítenek egy kanyart

Buzz

Az autóvezetőknél a figyelmetlenség szó fogalma sokféle definíciót foglalhat magában, és az esetek többségében mindig rosszul végződnek. Ez különösen igaz lehet akkor, ha az ember egy versenypályán mélázik el,...
Cikk archívum...