Rejtélyes videó a Lamborghinitől – Érkezik az Aventador S?

Autó


Hirdetés

A Lamborghini egy több mint rejtélyes teaser videót tett közzé, amely elképzelhető, hogy a csúcskategóriás V12-es erőforrás következő változatának érkezését sugallja.

Hirdetés

A videó a „Lamborghini V12: Mi lesz a következő?” címet viseli, ami már önmagában is beszédes, ám ezt a gyártó kiegészítette még azzal, hogy az erőforrás korábbi modellekben történő elrendezését is megmutatta. A klip végén egy Aventador csúszkál a sivatagban, aminek végén megjelenik a már említett, „Mi lesz a következő?” felirat.

A fentieket figyelembe véve elképzelhető, hogy a Lamborghini egy vadonatúj fejlesztésű, vélhetően módosított elrendezésű V12-es erőforrásról szeretné lerántani a leplet a jövőben. Amennyiben így lesz, úgy arra minden valószínűség szerint egy tanulmányautó formájában már a januárban kezdődő Detroit-i Autókiállítás alkalmával sor kerül.

Hirdetés

Ennél azonban valószínűbb forgatókönyvnek tűnik az, hogy a már régóta tesztelés alatt álló Aventador S bemutatását tervezi a gyártó, amely a frissített modellt akár egy módosított V12-es egységgel is elláthatja majd.

További érdekes tartalomért kövesd Facebook oldalunkat!

Amennyiben a későbbiekben sem szeretnél lemaradni az autós és motoros világ híreiről, kérjük, lájkold az Auto-live.hu hivatalos Facebook-oldalát.
Hirdetés
4.9 másodperc alatt van 100-on a Kia Stinger GT

4.9 másodperc alatt van 100-on a Kia Stinger GT

A 2011-ben bemutatott GT tanulmány után a 2017-es Detroiti Autókiállításon a sorozatgyártásra kész változat is megmutatta magát. A modell a jelenleg zajló Szöul Motor Show-n is kiállításra került, közvetlenül...
Cikk archívum...