Nincs olyan autó az Egyesült Királyságban, amelyet nagyobb eséllyel lopnának el, mint a Porsche 911 Carrera 4S-t

Autó


Fotó: Porsche
Hirdetés

A szokásos értékesítési számok és népszerűségi sorrendek most egy meglehetősen érdekes összeállítás is született az Egyesült Királyságban, amely azt mutatja be, melyek azok a modellek, amik a legnagyobb eséllyel keltik fel a tolvajok figyelmét.

Hirdetés

A mycarcheck.com adatai alapján 2016-ban ez a modell nem más volt, mint a Porsche 911 Carrera 4S, amely esetében minden 6. regisztrált példány után akadt egy olyan, amit megkíséreltek ellopni. A lista második helyén szintén egy német autó, a Mercedes-Benz CLC 220 Cdi található, amely esetében minden 11. modellre jut egy lopás, majd következik a Range Rover Evoque, a Honda Jazz, és az Egyesült Királyság legnépszerűbb modellje, a Ford Fiesta.

További érdekes tartalomért kövesd Facebook oldalunkat!

Hirdetés

09-Porsche-01

„Nem túl meglepő, hogy a leginkább veszélyeztetett modellek között igazi presztízs járműveket találhatunk. A Porsche 911 sportautó, a Mercedes-Benz CLC220 kupé, a Range Rover Evoque pedig egy SUV. Mindhárom modellre hatalmas a kereslet a használt autó piacon, ezért a profitszerzés reményében az autótolvajok között is nagy népszerűségnek örvendenek”, véleményezte a felmérés eredményét a mycarcheck.com alapítója, Roger Powell.

Amennyiben a későbbiekben sem szeretnél lemaradni az autós és motoros világ híreiről, kérjük, lájkold az Auto-live.hu hivatalos Facebook-oldalát.
Hirdetés
Ez történik, ha kiegyenesítenek egy kanyart

Ez történik, ha kiegyenesítenek egy kanyart

Buzz

Az autóvezetőknél a figyelmetlenség szó fogalma sokféle definíciót foglalhat magában, és az esetek többségében mindig rosszul végződnek. Ez különösen igaz lehet akkor, ha az ember egy versenypályán mélázik el,...
Cikk archívum...