Nagyobb teljesítménnyel és hatótávolsággal érkezhet meg a frissített BMW i8

Autó


Hirdetés

A frissített i3-as modellel együtt, várhatóan már a jövő évben bemutatkozik az új i8, amely a hírek szerint számos területen javulhat a jelenlegi modellhez képest.

Hirdetés

A BMW Blog értesülései szerint a villanymotor és az 1.5-liters turbós háromhengeres erőforrás teljesítménye 15 lóerővel fog nőni, amely a jelenlegi 362 lóerő után 380 alá emeli a határt. Noha ez csak egy kisebb mértékű növekedés, úgy tudni, az i8 gyorsulási értékei is javulhatnak majd a kifutó modelléhez képest.

A lóerőszám növekedése mellett talán a legfontosabb hír a modellel kapcsolatban, hogy annak hatótávolsága is növekedhet, ugyanis a legfrissebb információk szerint a Formula E sorozatban biztonsági autó szerepet betöltő i8 10kWh-s akkumulátorát a közúti modellekbe is átemelnék, amelyek jelenleg még csak 7.1 kWh-s egységekkel közlekednek.

Hirdetés

További érdekes tartalomért kövesd Facebook oldalunkat!

Javulhat az i8 kezelése is, ugyanis a biztonsági autó mintájára új felfüggesztési rendszer érkezhet, amely módosított rugókat és lengőkarokat, valamint alacsonyabb hasmagasságot is kínálhat.

Amennyiben a későbbiekben sem szeretnél lemaradni az autós és motoros világ híreiről, kérjük, lájkold az Auto-live.hu hivatalos Facebook-oldalát.
Hirdetés
Cikk archívum...