Most először mutatta meg magát a BMW i8 Spyder

Autó


Fotó: Motor1.com
Hirdetés

A modell elkészítését már tavaly augusztusban megerősítették, ám eddig semmit sem láthattunk belőle.

Hirdetés

Most viszont változott a helyzet, ugyanis a lesifotósoknak köszönhetően megérkeztek a róla készült első képek, amelyek alapján kijelenthető, pontosan olyan megjelenést kapott a modell, mint amilyenre mindenki számított.

Hirdetés

Az i8 Spyder egy tanulmány formájában már 2012-ben is megmutatta magát, ám tavaly egy ajtó nélküli i8 Vision Future változat is bemutatásra került belőle. Úgy tűnik, a modell elkészítésekor a korábbi megoldást részesítették előnyben, amit vélhetően senki sem fog bánni.

További érdekes tartalomért kövesd Facebook oldalunkat!

Arról egyelőre nem érkezett információ, hogy milyen tetővel érkezik a Spyder, de a képeket elnézve egy eltávolítható targatető tűnik a legvalószínűbbnek, ami megvédheti majd az autóban ülőket a természet elemeitől.

A Spydert a frissített i8 kupéval együtt fejlesztették, ennek megfelelően hasonló megjelenést és technikai fejlesztéseket kapott, amelynek keretein belül a módosított felfüggesztésen túl egy nagyobb kapacitású akkumulátor is bekerül majd a kínálatba. A BMW vezetője, Harald Krueger szerint mindkét modell érkezésére 2018-ban kell számítani.

További képek a galériában.

Amennyiben a későbbiekben sem szeretnél lemaradni az autós és motoros világ híreiről, kérjük, lájkold az Auto-live.hu hivatalos Facebook-oldalát.
Hirdetés
Cikk archívum...