Mindössze 129 kilométert futott, most eladnák az egyik legritkább Porschét

Autó


Hirdetés

Összesen 250 példány készült a modellből, de mind közül alighanem a most bemutatásra kerülő van a legjobb állapotban.

Hirdetés

Ha a pénz nem számít, és valaki egy különleges 997-es modell után kutat a piacon, akkor akár be is fejezheti a keresést, hiszen itt van ez a mindössze 250 példányban gyártott Carrera S modellen alapuló szépség. Az egyedi felnik, a csíkozott motorháztető, a jellegzetes hátsó légterelő, a kiszélesített karosszéria és az összkerékhajtás a legkeresettebb modellek közé tette az előző generációs 911-et, amelynek népszerűségét jól mutatja, hogy azelőtt eladták minden példányát, hogy hivatalosan bemutatásra került volna.

A szürke versenycsíkokkal ellátott modell most a londoni Hexagon Classics tulajdonában és kiállítótermében van, akik szerint valószínűleg a világ legjobb állapotban lévő modelljét birtokolják. Ez nagyrészt annak köszönhető, hogy az autó eddig mindössze 129 kilométert futott, így nem is csoda, hogy az eladó szerint a mechanikus alkatrészektől kezdve az utastér elemeiig minden érintetlen maradt.

Hirdetés

További érdekes tartalomért kövesd Facebook oldalunkat!

A 2010-es Porsche 911 Sport Classic ára 398.500 dollár, vagyis 116 millió forint, ám ezért az árért nem csak egy alacsony futásteljesítményű, tökéletes állapotban lévő sportautót kapunk, de 12 hónap garanciát is mellékelnek mellé, ami egyáltalán nem rossz dolog.

Amennyiben a későbbiekben sem szeretnél lemaradni az autós és motoros világ híreiről, kérjük, lájkold az Auto-live.hu hivatalos Facebook-oldalát.
Hirdetés
Egy helikopteren lógva repült az új Seat Arona

Egy helikopteren lógva repült az új Seat Arona

Hétfő délután részleteiben is megismerhetjük az Ateca kistestvérét, az új Aronát, amit már megreptettek Barcelona felett. A spanyol márka történelme legnagyobb modelloffenzívájára készül.
Árulják a híres Aventador-katamarán párost

Árulják a híres Aventador-katamarán párost

A nyári forróságot leginkább a vízparton, vagy sokkal inkább a vízen lehet legjobban elviselni, amiben különféle eszközök lehetnek segítségünkre: vízi-bicikli, felfújhatós vízi-matrac, jet-ski stb…
Cikk archívum...