Mégsem áll fenn tűzveszély a 4 millió dolláros Lamborghini Veneno modelleknél

Autó


Hirdetés

Néhány nappal ezelőtt a Bloomberg oldalán jelent meg először a hír, miszerint a Lamborghini potenciális tűzveszély miatt visszahív 5900 modellt, köztük számos Aventadort és különleges kiadású változatot is.

Hirdetés

Akkor még úgy szóltak a hírek, amikről mi is beszámoltunk, hogy a visszahívásban a 4 millió dollár értékű Veneno mindhárom értékesített példánya is érintett, csakúgy, mint a modell kilenc példányban gyártott roadster változata. Most azonban kiderült, erről szó sincs, a visszahívás ugyanis csak az Aventador modellekre vonatkozik.

Hirdetés

Ezt először a három Veneno tulajdonos egyike, az amerikai üzletember, Kris Singh közölte, aki Instagram oldalán a következőket írta:

További érdekes tartalomért kövesd Facebook oldalunkat!

„Mindenki arról beszél, hogy a Veneno is érintett a visszahívásban. Nos, az egyetlen emberként, aki vezeti is autóját, elmondhatom, hogy a visszahívás a Veneno modelleket nem érinti, abban csak az Aventadorok érdekeltek.”

Az autoevolution ezt követően a Lamborghini véleményét is kikérte az ügyben, aminek kapcsán az alábbi válasz érkezett: „A Lamborghini bizonyos 2012-2017 között gyártott Aventador modellek visszahívását kezdeményezte, azoknál ugyanis tele töltött tank esetén előfordulhat, hogy a benzin érintkezik a kipufogórendszerrel.”

A kérdés tehát tisztázva…

Amennyiben a későbbiekben sem szeretnél lemaradni az autós és motoros világ híreiről, kérjük, lájkold az Auto-live.hu hivatalos Facebook-oldalát.
Hirdetés
Cikk archívum...