Megcsukták az új Suzuki Ignist: 3 és 5 csillag, felszereltségtől függően

Autó


fotó: Youtube
Hirdetés

Mióta bevezette az Euro NCAP a kettős mércét, azóta kétféle teszten esnek át az egyes típusok: alapfelszereltséggel valamint gazdagabb kivitelben is. Utóbbit maga a gyártó kérheti a független szervezettől.

Hirdetés

Az Ignis opcionális csomagja Dual Camera Brake Support Version néven fut, és mindkét esetben egy 1.2 literes motorral szerelt, GL változatot törtek össze ellenőrzött körülmények között.

Hirdetés

A három csillagot hozó változatnál 79 százalékos az elöl ülő felnőttek védelme, 79 a gyermeké, 67 százalékos a gyalogosvédelem. A biztonsági asszisztensek mindössze 25 százalékot kapnak. Az ötcsillagos, biztonsági csomaggal felszerelt szupermininél 87, 79, 77 és 60 százalék szerepel az értékelésben.

A harmadik generációs Ignis Japánban készül, hossza 3.7 méter, és van belőle 4×4-es is. Jövő év elején kerül piacra Magyarországon.

Amennyiben a későbbiekben sem szeretnél lemaradni az autós és motoros világ híreiről, kérjük, lájkold az Auto-live.hu hivatalos Facebook-oldalát.
Hirdetés
Egy helikopteren lógva repült az új Seat Arona

Egy helikopteren lógva repült az új Seat Arona

Hétfő délután részleteiben is megismerhetjük az Ateca kistestvérét, az új Aronát, amit már megreptettek Barcelona felett. A spanyol márka történelme legnagyobb modelloffenzívájára készül.
Árulják a híres Aventador-katamarán párost

Árulják a híres Aventador-katamarán párost

A nyári forróságot leginkább a vízparton, vagy sokkal inkább a vízen lehet legjobban elviselni, amiben különféle eszközök lehetnek segítségünkre: vízi-bicikli, felfújhatós vízi-matrac, jet-ski stb…
Cikk archívum...