Máris itt az 555 példányban készülő Mercedes-Benz E-Class Coupé Edition 1

Autó


Fotó: Mercedes-Benz
Hirdetés

A Mercedes Edition 1 kiadású modelljeinek száma tovább gyarapodott, ugyanis a gyártó az új E-osztály coupé megérkezése után szinte rögtön elérhetővé tette annak limitált kiadású változatát.

Hirdetés

Az új E-osztály Edition 1 modellek egy különleges árnyalatú fehér színnel (Cashmere White) érkeznek meg a piacra, de természetesen ennél azért többet is várhatnak tőlük a leendő vásárlók, hiszen a fényezés mellett 20-colos AMG felnik, feketére fújt tükörborítások és egy gyémántmintázatú frissített hűtőrács érkezésére is számítani lehet. A modell esetében egyébként adott a Mercedes Night Package nevű csomagja, de az AMG Line egyes elemei is visszaköszönnek majd rajta.

Hirdetés

A külső megjelenés mellett az utastér is gazdagabbá vált hiszen olyan AMG Line extrákkal is találkozhatunk, mint a hangulatvilágítás, a zongoralakk-hatású középkonzol, az új szőnyegek, a Nappa bőr borítás, vagy épp a látványos Edition 1 jelölések.

További érdekes tartalomért kövesd Facebook oldalunkat!

A Mercedes-Benz Passion információi szerint az Edition 1-ból mindössze 555 példányt készít a gyártó, így sietniük kell majd azoknak, akik szert szeretnének tenni egyre.

Amennyiben a későbbiekben sem szeretnél lemaradni az autós és motoros világ híreiről, kérjük, lájkold az Auto-live.hu hivatalos Facebook-oldalát.
Hirdetés
Árulják a híres Aventador-katamarán párost

Árulják a híres Aventador-katamarán párost

A nyári forróságot leginkább a vízparton, vagy sokkal inkább a vízen lehet legjobban elviselni, amiben különféle eszközök lehetnek segítségünkre: vízi-bicikli, felfújhatós vízi-matrac, jet-ski stb…
Cikk archívum...