Már R-Line csomagokkal is rendelhető a frissített Golf

Autó


fotók:Volkswagen
Hirdetés

Külső és belső csomaggal egyaránt sportosabbra vehető a friss Golf megjelenése, ugyanis megjelent a kínálatban az R-Line pakett. A készlet rendelhető a ferdehátú és a kombi változathoz is.

Hirdetés

Aki az alapcsomag mellett dönt, annak módosított első és hátsó lökhárító jár nagyobb légbeömlőkkel, méhsejt mintázattal fekete színben, és a lökhárító széleiben található C forma is fekete árnyalatot kapott. Hátul a lökhárító középső része lett feketére fújva, trapezoid krómbetétek fogják közre. Van egyedi hátsó légterelő is, amit fekete elemek egészítenek ki a szélvédő két szélén. Természetesen nem maradnak el az R-Line plakettek a hűtőrácson és az első sárvédőn.

Hirdetés

Aki ennél is többre vágyik, az utastérbe rendelhető elemekkel teheti teljessé a csomagot: sportkormány és sportülések, kontrasztos varrással ellátott váltószoknya és szőnyeg szerepel a tételek között. Mivel a fekete mindent visz a készlet esetében, ilyen színű a tetőkárpit is. Fémpedálok, taposólemez, és küszöbbetétek is találhatóak a csomagban.

A felnik terén háromféle áll rendelkezésre: Sebring, Szingapúr és Marseille, a méret 17 és 18 col között változik. A külső csomag ára 1105 euróról indul, míg a teljes készletért legalább 1800 eurót kell fizetni felszereltségi szinttől függően.

Der neue Volkswagen Golf Variant

Amennyiben a későbbiekben sem szeretnél lemaradni az autós és motoros világ híreiről, kérjük, lájkold az Auto-live.hu hivatalos Facebook-oldalát.
Hirdetés
Le Mans és F1 keverékéből lesz az LMF1 – mi van?

Le Mans és F1 keverékéből lesz az LMF1 – mi van?

A Yasiddesign ismét szabadjára engedte fantáziáját, és a Porsche legendás 917-es modelljét ötvözte Forma-1-ből átmentett génekkel. Utóbbit tükrözik a kerekek, a széles első szárny és a hátsó légterelő. Túl...
Távozik a BMW főtervezője

Távozik a BMW főtervezője

Buzz

Az auto motor und sport megbízható forrásokra hivatkozva írja, hogy távozik a bajorok főtervezője, Karim Habib. Azt nem tudni, hol folytatja a libanoni származású dizájner.
Cikk archívum...