Már R-Line csomagokkal is rendelhető a frissített Golf

Autó


fotók:Volkswagen
Hirdetés

Külső és belső csomaggal egyaránt sportosabbra vehető a friss Golf megjelenése, ugyanis megjelent a kínálatban az R-Line pakett. A készlet rendelhető a ferdehátú és a kombi változathoz is.

Hirdetés

Aki az alapcsomag mellett dönt, annak módosított első és hátsó lökhárító jár nagyobb légbeömlőkkel, méhsejt mintázattal fekete színben, és a lökhárító széleiben található C forma is fekete árnyalatot kapott. Hátul a lökhárító középső része lett feketére fújva, trapezoid krómbetétek fogják közre. Van egyedi hátsó légterelő is, amit fekete elemek egészítenek ki a szélvédő két szélén. Természetesen nem maradnak el az R-Line plakettek a hűtőrácson és az első sárvédőn.

Hirdetés

Aki ennél is többre vágyik, az utastérbe rendelhető elemekkel teheti teljessé a csomagot: sportkormány és sportülések, kontrasztos varrással ellátott váltószoknya és szőnyeg szerepel a tételek között. Mivel a fekete mindent visz a készlet esetében, ilyen színű a tetőkárpit is. Fémpedálok, taposólemez, és küszöbbetétek is találhatóak a csomagban.

A felnik terén háromféle áll rendelkezésre: Sebring, Szingapúr és Marseille, a méret 17 és 18 col között változik. A külső csomag ára 1105 euróról indul, míg a teljes készletért legalább 1800 eurót kell fizetni felszereltségi szinttől függően.

Der neue Volkswagen Golf Variant

Amennyiben a későbbiekben sem szeretnél lemaradni az autós és motoros világ híreiről, kérjük, lájkold az Auto-live.hu hivatalos Facebook-oldalát.
Hirdetés
Árulják a híres Aventador-katamarán párost

Árulják a híres Aventador-katamarán párost

A nyári forróságot leginkább a vízparton, vagy sokkal inkább a vízen lehet legjobban elviselni, amiben különféle eszközök lehetnek segítségünkre: vízi-bicikli, felfújhatós vízi-matrac, jet-ski stb…
Cikk archívum...