Legördült a gyártósorról az első közutakra szánt Ford GT

Autó


Fotó: Ford
Hirdetés

A Ford ma bejelentette, hogy elkészült az első közutakra szánt Ford GT modell, mellyel a vállalat ügyvezető alelnöke, Raj Nair hajtott le a gyártósorról.

Hirdetés

„Amikor a 2016-os év elkezdődött, két dolgot tűztünk ki célul. Az egyik, hogy jelen legyünk Le Mans-ban, a másik pedig, hogy még az idei év vége előtt megkezdhessük a modell kiszállítását. Mindkettőt elértük”, mondta Nair az ünnepségen.

Noha a Ford néhány napon belül ki is szállítja az új modellt első szerencsés ügyfelének, a mai napig nem derült ki, hogy pontosan milyen specifikációval rendelkezik a GT, hiszen eddig mindössze annyit tudhatunk, hogy egy 600 lóerő leadására képes 3.5 literes V6-os EcoBoost erőforrás dübörög a lemezek alatt.

Hirdetés

További érdekes tartalomért kövesd Facebook oldalunkat!

Most, hogy annak kiszállítása is kezdetét veszi, rövid időn belül vélhetően újabb adatokra is fény derül.

FORD_GT_JOB_1_SKV_5649

Amennyiben a későbbiekben sem szeretnél lemaradni az autós és motoros világ híreiről, kérjük, lájkold az Auto-live.hu hivatalos Facebook-oldalát.
Hirdetés
Ez történik, ha kiegyenesítenek egy kanyart

Ez történik, ha kiegyenesítenek egy kanyart

Buzz

Az autóvezetőknél a figyelmetlenség szó fogalma sokféle definíciót foglalhat magában, és az esetek többségében mindig rosszul végződnek. Ez különösen igaz lehet akkor, ha az ember egy versenypályán mélázik el,...
Cikk archívum...