Látványos műszeregység kerülhet a sorozatgyártott 8-as BMW-be

Autó


Fotó: BMW Blog
Hirdetés

Sokan megingathatatlanul vallják azt, hogy a BMW által mutatott 8-as széria tanulmányváltozata az elmúlt 2-3 év talán egyik legszebb koncepcióautója, mely megjelenésével a körülötte álló összes ember tekintetét menthetetlenül magára vonzza.

Hirdetés

A nyolcas széria előfutárának tekinthető modell nem csupán külső megjelenésében lélegzetelállító, hanem annak belső tere is lenyűgözően szép vonalakkal van megtervezve, és műszeregysége legalább annyira őrült a szó pozitív értelmében, mint a jármű megjelenésének kisugárzása.

Hirdetés

A BMW modelljei sok más gyártó autóihoz hasonlóan egyre többször alkalmazzák a teljesen digitális kijelzőket, háttérbe szorítva a finoman kidolgozott, szorgosan izgő-mozgó analóg műszereket. Az első teljesen digitális kijelzővel ellátott BMW modell az új generációs 7-es valamint az 5-ös sorozat volt, amiket hamarosan a 8-as sorozat is követni fog, egy még magasabb szintre fejlesztett, high-tech kijelzővel.

A BMW 8-as tanulmányautóban használt egység nagyon jól szemlélteti, hogy mire számíthatunk a végleges verziónál, mely minden előjel szerint a márka egyik legfejlettebb modellje lehet, miközben az általa használt technológiai fejlesztések szépen lassan leszivárognak a vállalat alacsonyabb árkategóriában kínált autóiba is.

További érdekes tartalomért kövesd Facebook oldalunkat!

Amennyiben a későbbiekben sem szeretnél lemaradni az autós és motoros világ híreiről, kérjük, lájkold az Auto-live.hu hivatalos Facebook-oldalát.
Hirdetés
Cikk archívum...