Különleges kiadással köszön el a Honda Civic Type R jelenlegi generációja

Autó


fotók:Honda Media
Hirdetés

Angliában készült a Civic csúcsváltozata, és a Black Edition ennek megfelelően csak a szigetországban lesz kapható: 100 darabot gyártottak belőle, az autók már úton vannak a kereskedésekbe.

Hirdetés

Véget ért a Civic Type R gyártása Swindonban, amit a Black Edition kiadással koronáztak meg. Az autó a fekete fényezésről és a hátsó szárny piros véglapjáról azonosítható, de az utastérben is ez a színkombináció érvényesül. Az üzemben felkészülnek az új Civic gyártására, ami márciustól lesz kapható, és az év második felében érkezik a Type R variáns.

Hirdetés

A Hondánál abban bíznak, gyorsan gazdára talál majd a 310 lóerős, 2 literes turbómotorral hajtott Black Edition, és a gyűjtők féltett darabja lesz mindegyik. A teljesítmény terén semmiben sem tér el a sima Type R-ektől, de mindössze 2500 Type R fut Anglia útjain, így még inkább garantált az exkluzivitás a Black Editionnel.

További érdekes tartalomért kövesd Facebook oldalunkat!

Honda Civic Type R Black Edition

Honda Civic Type R Black Edition

Amennyiben a későbbiekben sem szeretnél lemaradni az autós és motoros világ híreiről, kérjük, lájkold az Auto-live.hu hivatalos Facebook-oldalát.
Hirdetés
540 ezer autót hív vissza a Mazda

540 ezer autót hív vissza a Mazda

A kézifék lehetséges meghibásodása miatt 540 ezer autót hív vissza világszerte a Mazda. A 3-as és a 6-os széria érintett az akcióban.
Cikk archívum...