Könnyen lehet, hogy a J50 formavilága más Ferrari modelleken is visszaköszön majd

Autó


Fotó: Ferrari
Hirdetés

A nemrég bemutatott Ferrari J50 láttán mindenki elcsodálkozott, és egyetértett abban, hogy az egyik legszebb modern kori autó, amit a vállalat valaha is elkészített.

Hirdetés

Nos, könnyen lehet, hogy az említett sportautó nem csak azért lesz különleges, mert mindössze 10 példány készül belőle, hanem azért is, mert a jövő Ferrari modelljei annak alapján készülhetnek majd el.

Erre maga a gyártó tett utalást, amikor azt mondta, hogy: „Az eddig kiadott limitált példányszámú modelljeink közül egyértelműen a J50 rendelkezik a legfrissebb megjelenéssel, aminek köszönhetően talán a jövő Ferrari dizájnjának alapjául is szolgálhat.” Persze ez még távol áll attól, hogy hivatalos megerősítésnek vegyük, de egyáltalán nem lennénk meglepve, ha az olasz gyártó következő modelljei a J50 formavilágát idéznék.

Hirdetés

További érdekes tartalomért kövesd Facebook oldalunkat!

Már csak azért sem, mert a múltban több ilyen lépésre is akadt már példa. A Murcielago-alapú Reventon megjelenése például a későbbi Aventadort vetítette elő, de megemlíthetjük még a McLaren P1-et is, amely minden olyan modellre hatással volt, amely annak bemutatása után látott napvilágot.

Amennyiben a későbbiekben sem szeretnél lemaradni az autós és motoros világ híreiről, kérjük, lájkold az Auto-live.hu hivatalos Facebook-oldalát.
Hirdetés
Egy helikopteren lógva repült az új Seat Arona

Egy helikopteren lógva repült az új Seat Arona

Hétfő délután részleteiben is megismerhetjük az Ateca kistestvérét, az új Aronát, amit már megreptettek Barcelona felett. A spanyol márka történelme legnagyobb modelloffenzívájára készül.
Árulják a híres Aventador-katamarán párost

Árulják a híres Aventador-katamarán párost

A nyári forróságot leginkább a vízparton, vagy sokkal inkább a vízen lehet legjobban elviselni, amiben különféle eszközök lehetnek segítségünkre: vízi-bicikli, felfújhatós vízi-matrac, jet-ski stb…
Cikk archívum...