Könnyen lehet, hogy a J50 formavilága más Ferrari modelleken is visszaköszön majd

Autó


Fotó: Ferrari
Hirdetés

A nemrég bemutatott Ferrari J50 láttán mindenki elcsodálkozott, és egyetértett abban, hogy az egyik legszebb modern kori autó, amit a vállalat valaha is elkészített.

Hirdetés

Nos, könnyen lehet, hogy az említett sportautó nem csak azért lesz különleges, mert mindössze 10 példány készül belőle, hanem azért is, mert a jövő Ferrari modelljei annak alapján készülhetnek majd el.

Erre maga a gyártó tett utalást, amikor azt mondta, hogy: „Az eddig kiadott limitált példányszámú modelljeink közül egyértelműen a J50 rendelkezik a legfrissebb megjelenéssel, aminek köszönhetően talán a jövő Ferrari dizájnjának alapjául is szolgálhat.” Persze ez még távol áll attól, hogy hivatalos megerősítésnek vegyük, de egyáltalán nem lennénk meglepve, ha az olasz gyártó következő modelljei a J50 formavilágát idéznék.

Hirdetés

További érdekes tartalomért kövesd Facebook oldalunkat!

Már csak azért sem, mert a múltban több ilyen lépésre is akadt már példa. A Murcielago-alapú Reventon megjelenése például a későbbi Aventadort vetítette elő, de megemlíthetjük még a McLaren P1-et is, amely minden olyan modellre hatással volt, amely annak bemutatása után látott napvilágot.

Amennyiben a későbbiekben sem szeretnél lemaradni az autós és motoros világ híreiről, kérjük, lájkold az Auto-live.hu hivatalos Facebook-oldalát.
Hirdetés
Cikk archívum...