Kémfotók az új Porsche Cayenne téli teszteléséről

Autó


Hirdetés

A legújabb Porsche Cayenne teszteléséről több alkalommal is láthattunk már képeket a sajtóban, azonban úgy tűnik, a következő generációs modellt a száraz aszfalt után már a havas terepeken hajtják.

Hirdetés

Az autó külsejét megvizsgálva drasztikus változtatásokat nem láthatunk, azonban az előzetes híreknek megfelelően az már a Volkswagen csoport MLB SUV platformjára épül. Ezen platform sokak számára lehet ismerős, hiszen az Audi Q7 és a Bentley Bentayga is  éppen ezt használja. A döntés teljesen logikusnak nevezhető, hiszen a skálázható méret mellett az előző generációs modellhez viszonyított 150-200 kilogrammos súlycsökkentés lehetősége sem elhanyagolható.

A belső teret illetően a Porsche egyelőre szűkszavúan nyilatkozik, azonban azt már tudhatjuk, hogy a korábban jelenlévő sok gombot és kapcsolót a mai trendeknek megfelelően egy érintőképernyő váltja majd fel.

Hirdetés

További érdekes tartalomért kövesd Facebook oldalunkat!

03-Porsche-03

A motorháztető alatt vélhetően továbbra is adottak lesznek a korábbi benzines és dízeles változatok, miközben egy plug-in hibrid és egy teljesen elektromos-meghajtású variáns is bekerülhet a kínálatba. A modell bemutatójára 2017 végén kerül sor, az első példányokat pedig 2018-ban szállíthatják majd ki az ügyfeleknek.

Forrás: Motor1.com

Amennyiben a későbbiekben sem szeretnél lemaradni az autós és motoros világ híreiről, kérjük, lájkold az Auto-live.hu hivatalos Facebook-oldalát.
Hirdetés
Ez történik, ha kiegyenesítenek egy kanyart

Ez történik, ha kiegyenesítenek egy kanyart

Buzz

Az autóvezetőknél a figyelmetlenség szó fogalma sokféle definíciót foglalhat magában, és az esetek többségében mindig rosszul végződnek. Ez különösen igaz lehet akkor, ha az ember egy versenypályán mélázik el,...
Cikk archívum...