Januárban érkezik az Infiniti QX50 tanulmány

Autó


Hirdetés

A következő évben megrendezésre kerülő Detroiti Autókiállításon debütál az Infiniti közepes méretű SUV-jának, a QX50-nek a koncepcióváltozata.

Hirdetés

Design tekintetében nagyjából azt kapjuk majd, amit a 2016-os QX Sport tanulmány esetében, vagyis az autóra továbbra is az „erőteljes elegancia” nevű dizájnnyelvezet gyakorol majd hatást. Az új koncepció esetében ennek megfelelően határozott vonalvezetéssel találkozhatunk, amely az autónak dinamikus, de egyben praktikus megjelenést is nyújt majd.

Az utastérben vezető központú kialakítással találkozhatunk majd a gyártó szerint, de mivel az utaskényelmet is kiemelten kezelik, mindenki remekül érezheti majd magát az autóban, amiben minőségi anyaghasználattal és prémium kivitelezéssel találhatják majd szembe magukat a leendő vásárlók.

Hirdetés

További érdekes tartalomért kövesd Facebook oldalunkat!

06-Infiniti-04

A QX50 tanulmányban debütál majd a gyártó félautomata vezetési rendszere is, ám mivel filozófiájuk szerint az autót egy embernek kell vezetnie, arra számítunk, hogy a rendszer csak különböző asszisztens szolgáltatásokkal igyekszik majd segíteni a vezető munkáját.

Amennyiben a későbbiekben sem szeretnél lemaradni az autós és motoros világ híreiről, kérjük, lájkold az Auto-live.hu hivatalos Facebook-oldalát.
Hirdetés
Cikk archívum...