Január 15-én érkezik az Alpine sportautója

Autó


Fotó:Alpine
Hirdetés

A Renault által felkarolt francia sportautómárka vasárnap, azaz január 15-én mutatja be legújabb modelljét.

Hirdetés

Az autó bemutatójára Monacóban kerül majd sor, és már az is biztos, hogy a sorozatgyártott változatot láthatjuk, amely a tavaly ilyenkor leleplezett koncepcióból (képeken) került kifejlesztésre. Az Alpine márka visszatérése évek óta téma már a sajtóban, azonban a különböző sikertelen együttműködések miatt csak most kerülhet erre sor.

Hirdetés

A Monte Carlo Rali előtt bemutatásra kerülő modellt eredetileg a tavalyi év végén, karácsonykor mutatták volna meg a közönségnek, ám később csúszást jelentettek be.

További érdekes tartalomért kövesd Facebook oldalunkat!

07-Alpine

A specifikációval kapcsolatban eddig semmit sem árultak el, de úgy tudni, hogy az újdonság teljesítménye valahol 250 és 320 lóerő körül alakulhat. Az autó egészen biztosan nem fog lenyűgöző értékesítési számokat produkálni, azonban lehetővé teszi majd a Renault Sport mérnökeinek, hogy olyan modelleket alkossanak, amelyek a Renault profiljába nem illeszkednek.

Amennyiben a későbbiekben sem szeretnél lemaradni az autós és motoros világ híreiről, kérjük, lájkold az Auto-live.hu hivatalos Facebook-oldalát.
Hirdetés
Cikk archívum...