Hivatalosan is bemutatkozott a Star Wars kiadású 2017-es Nissan Rogue

Autó


Fotó: Nissan
Hirdetés

Noha a Star Wars univerzumban nincsenek autók, a Nissan szeme rögtön felcsillant, amikor meglátták az első önálló film címét, így adta magát a lehetőség, hogy különleges kiadású változatot készítsenek Rogue modelljükből.

Hirdetés

A változtatások tisztán esztétikai jellegűek, ám a mértékével nem fukarkodtak. A limitált példányszámban készülő modell csak fekete illetve fehér színekben érhető el, ezzel is utalva a Lázadók Szövetségére és a Galaktikus Birodalomra.

Bár ez alapján még senki sem mondaná meg, hogy egy igazi különlegességről van szó, a hátsó lökhárító felső részén elhelyezett Star Wars logó már sugallja, hogy itt minimum egy nagy rajongóról van szó.

Hirdetés

Nissan Rogue: Rogue One Star Wars Limited Edition

Ennyivel persze nem kell beérniük a modell vásárlóinak, hiszen az utastérben is számos helyen visszaköszön még a Star Wars hangulat, hiszen adott a film logójával ellátott küszöbvilágítás, rendelkezésre állnak az egyedi megjelenésű szőnyegek, de még a pohártartókban is felfedezhetjük azokat a bizonyos emblémákat.

Amolyan teleshopos jelleget öltve elmondhatjuk, hogy ez azonban még mindig nem minden, hiszen a modellt megvásárlók egy életnagyságú halálosztagos sisakkal is gazdagodhatnak, amit aztán ereklyeként őrizhetnek.

További érdekes tartalomért kövesd Facebook oldalunkat!

Nissan Rogue: Rogue One Star Wars Limited Edition

A fenti extrák 1990 dollárral növelik meg a Rogue árát, azonban érdemes megemlíteni, hogy mindezt csak és kizárólag egyetlen felszereltségi szint, az SV mellé kérhetik a vásárlók, akik ennek keretében a panoráma napfénytető és a Bose hangrendszer előnyeit is kiélvezhetik. A 170 lóerős erőforrással szerelt modell összkerékhajtással is elérhető, azonban mi maximum csak álmodozhatunk róla, hiszen mindössze 5400 darab készül belőle, amiből 5000 az Egyesült Államok, 400 pedig Kanada piacán kerül értékesítésre.

További képek a galériában.

Amennyiben a későbbiekben sem szeretnél lemaradni az autós és motoros világ híreiről, kérjük, lájkold az Auto-live.hu hivatalos Facebook-oldalát.
Hirdetés
Cikk archívum...