Hivatalos képeken látható a januárban debütáló Audi Q8

Autó


Fotó: Audi
Hirdetés

A BMW X6 és a Mercedes-Benz GLE Coupé nem sokáig arathatja már le megosztva a babérokat saját szegmensükben, ugyanis az Audi is megérkezik ide, és terveik szerint Q8 típusú modelljükkel felkavarják majd az állóvizet.

Hirdetés

A modellről a januárban megrendezésre kerülő detroiti autókiállításon rántja le a leplet a gyártó, de előtte néhány vázlatot már közzétettek róla. Az Audi tájékoztatása alapján az SUV, amit a kiállításon láthatunk majd, szinte már a gyártásra érett változat, tehát sok módosítás nem várható rajta.

A képeket először a német Welt közölte, miután interjút készített az Audi vezető tervezőjével, Marc Lichtével, aki az alábbiakat mondta:

Hirdetés

„Az Audi Q8 tanulmány esetében egy olyan modellt alkottunk, amely mozgatórugója lehet az egész Q-sorozatnak. A kialakítása egyszerre idézi a sportosságot és az előkelőséget is. Mi több, úgy gondoljuk, hogy az autó egészen különleges lett, hiszen a lapos tetővonal ellenére is tágas belső térrel és négy, egyformán kényelmes üléssel találkozhatunk odabent.”

További érdekes tartalomért kövesd Facebook oldalunkat!

Audi Q8 concept

Érdekes módon a közzétett fotókon az e-Tron jelzés is feltűnik, ami arra utal, hogy tisztán elektromos-meghajtással is kapható lesz a modell, amelynek tetővonala oldalról nézve korántsem nyújt olyan agresszív látszatot, mint amire sokan számítottak.

Amennyiben a későbbiekben sem szeretnél lemaradni az autós és motoros világ híreiről, kérjük, lájkold az Auto-live.hu hivatalos Facebook-oldalát.
Hirdetés
Ez történik, ha kiegyenesítenek egy kanyart

Ez történik, ha kiegyenesítenek egy kanyart

Buzz

Az autóvezetőknél a figyelmetlenség szó fogalma sokféle definíciót foglalhat magában, és az esetek többségében mindig rosszul végződnek. Ez különösen igaz lehet akkor, ha az ember egy versenypályán mélázik el,...
Cikk archívum...