Hétfői tragédia: pénzt kínál az áldozatok családjának a Mercedes vezetője

Autó


Fotó: MTI / Mihádák Zoltán
Hirdetés

Mint arról mi is beszámoltunk, hétfőn tragikus kimenetelű baleset történt a budapesti Dózsa György úton, ahol két autó ütközött egymásnak, majd sodródott a közeli trolimegállóba.

Hirdetés

A balesetben egy vadonatúj, 30 perccel az eset előtt vásárolt Mercedes és egy Citroen ütközött, utóbbi elsodort egy megállóban várakozó 23 éves férfit, aki a helyszínén életét vesztette, majd később a Citroen 37 éves utasa is belehalt elszenvedett sérüléseibe.

Hirdetés

Arról is beszámoltunk már, hogy a Mercedes vezetője nem teljesen ismeretlen a hazai közéletben, ugyanis a kecskeméti maffiaper egyik volt vádlottjáról van szó, ami persze még nem jelenti azt, hogy egyértelműen ő okozta volna a balesetet. A Blikknek sikerült őt megszólaltatnia, nyilatkozatában pedig meglehetősen egyértelmű kijelentéseket tett.

M.Richárd a lapnak elmondta, hogy bármennyire is rossz ezt kimondani, az élet megy tovább, és bár nem lesz már ugyanolyan, mint régen, egy új autót is vásárolni fog, és amint egészsége engedi, újra kormány mögé ül. Bár véleménye szerint a balesetet nem ő okozta, az áldozatok családját pénzzel segítené, ám találkozni nem szeretne velük, az ugyanis meglátása szerint „ízléstelen” lenne.

Hogy ki okozta a balesetet az még valóban kérdéses, ugyanis az eddigi jelentések szerint a Mercedes vezetője egyenesen közlekedett, és előnye volt a kanyarodó Citroennel szemben, ám szemtanúk szerint a fehér Mercedes nagyon gyorsan érkezett, így elképzelhető, hogy átlépte a megengedett sebességet.

További érdekes tartalomért kövesd Facebook oldalunkat!

Amennyiben a későbbiekben sem szeretnél lemaradni az autós és motoros világ híreiről, kérjük, lájkold az Auto-live.hu hivatalos Facebook-oldalát.
Hirdetés
Cikk archívum...