Hatalmas kamunak bizonyult az Alfa Romeo Giulia kombiról tegnap kiszivárgott kép

Autó


Fotó: Alfa Romeo
Hirdetés

Tegnap futótűzként kezdett el terjedni egy kép az interneten, melyről közzétevője azt állította, hogy Alfa Romeo Giula kombiváltozata látható rajta. Ezt a fotót aztán szinte minden autós oldal, köztük mi is megjelentettük, ám, mint az most kiderült, az egész sztori csak egy trükkös kamu volt.

Hirdetés

A közzétett fotó alapján eleve nem lehetett messzemenő következtetéseket levonni a modellről, ám mivel első pillantásra hitelesnek tűnt, másokhoz hasonlóan mi is beszámoltunk annak feltűnéséről. A készítők persze nagyon aligha lőttek mellé, hiszen amennyiben egyszer elkészül a modell, vélhetően hasonlóan sportos megjelenéssel gördül majd le a gyártósorról, csak épp ennek még nem jött el az ideje.

Manapság szinte minden egyes modellről láthatunk már kémfotókat azok megjelenése előtt, így amennyiben az Alfa Romeo már lázasan dolgozna a projekten, valószínűleg akadt volna néhány olyan fotós, akik tesztelés közben lencsevégre kapták volna azt. Ez persze csak az egyik magyarázat arra, hogy miért kamu a most megjelent fotó, de van egy másik is, ami sokkal egyértelműbbé teszi a sztorit.

Hirdetés

Ez pedig nem más, mint a Jaguar XF Sportbrake. Bár első hallásra kissé furcsának tűnhet ez az állítás, javasoljuk, hogy mindenki nézze meg a róla készült képet, majd hasonlítsa össze azzal, amit a Giulia kombiváltozataként hirdettek. A különbség olyannyira elenyésző, hogy azt minimális Photoshop tudással bárki pótolni tudja.

További érdekes tartalomért kövesd Facebook oldalunkat!

01-Alfa Romeo Balra az “Alfa”, jobbra a Jaguar XF Sportbrake

Ez persze még nem jelenti azt, hogy ne készülhetne kombi a Giuliából, pusztán az történt, hogy valaki(k) hamarabb szerették volna azt közzétenni, mint ahogy a gyártó fejében megfordul az elkészítésére vonatkozó ötlet.

Megjegyzés: A leleplezés teljes mértékben az autoevolution csapatának köszönhető, ugyanis ők voltak azok, akik a sokat sejtető hasonlóságra felhívták a figyelmet.

Amennyiben a későbbiekben sem szeretnél lemaradni az autós és motoros világ híreiről, kérjük, lájkold az Auto-live.hu hivatalos Facebook-oldalát.
Hirdetés
Cikk archívum...