Három osztrák testvér ajtaján kopogtat az összes meghatározó autógyártó

Autó


Hirdetés

A létező legfejlettebb technológiával dolgozó autógyártók sorban állnak három osztrák testvér szolgálataiért, ők ugyanis állításuk szerint olyan akkumulátorokat tudnak előállítani, amelyek a Tesla által használtnál is sokkal jobbak.

Hirdetés

A Johann, Marcus és Philipp által alapított Kreisel Electric GmbH alig győzi fogadni az érdeklődéseket, mindez pedig az általuk elkészített akkumulátorok és villanymotoroknak köszönhető.

A hármas állítása szerint naponta körülbelül 20 megkeresés érkezik hozzájuk, az érdeklődők között pedig olyan nevek is felbukkannak, mint a BMW, a Volkswagen, vagy épp a McLaren. Az akkumulátor és villanymotor gyártás eddig sem volt ismeretlen az úriemberek számára, azonban most fejlesztették ki saját eljárásukat, melynek köszönhetően hatékonyabb akkumulátorcsomagokat tudnak készíteni, mint a Tesla.

Hirdetés

Természetesen részleteket nem árultak el ezzel kapcsolatban, hisz csak annyit közöltek, hogy mindennek a titka a speciális hűtésben és az általuk levédetett lézeres hegesztésben rejlik.

„Az egész iparág keresi a megoldást, miközben arra mi már rég rájöttünk. Gyakorlatilag elmondhatjuk, hogy jelen pillanatban még csak igazi vetélytársunk sincs”, mondta Markus Kreisel, aki társaival hamarosan nagy fába vágja a fejszéjét, ugyanis az évek óta bérelt három beállós garázsból egy 68 ezer négyzetméter alapterületű gyárba helyezik át székhelyüket.

Amennyiben a későbbiekben sem szeretnél lemaradni az autós és motoros világ híreiről, kérjük, lájkold az Auto-live.hu hivatalos Facebook-oldalát.
Hirdetés
Cikk archívum...