Ha Jaguarral mész a benzinkútra, már ki sem kell szállnod, hogy fizethess

Autó


Fotó: Jaguar
Hirdetés

Van az úgy, hogy egy luxusautóban olyan kényelmesen érzi magát valaki, hogy semmi kedve kiszállni onnan egy tankolás kifizetése miatt, de szerencsére a Jaguar tulajdonosoknak ezt már nem is kell megtenniük.

Hirdetés

A Brit autógyártó ugyanis együttműködési megállapodást kötött a Shell csoporttal, melynek értelmében a vállalat kútjain tankoló Jaguar tulajdonosok akár már az autóba integrált készpénz nélküli fizetési rendszert használva is rendezhetik tartozásukat, így tehát nincs szükség arra, hogy kiszálljanak az autóból, hogy aztán az üzletbe besétálva fizessék ki a tankolást.

Hirdetés

Ez a rendszer elsősorban a szülők számára lehet hasznos, így ugyanis nem kell hezitálniuk azon, hogy az autóban merjék-e hagyni a gyerekeket, amíg fizetnek, és fel sem kell kelteni őket, ha éppen alszanak. A fizetés PayPal vagy Apple Pay rendszereken keresztül is kivitelezhető, így még választási lehetősége is van az ügyfeleknek.

További érdekes tartalomért kövesd Facebook oldalunkat!

Jelen pillanatban ilyen szolgáltatást csak a Jaguar kínál a világon, elsőként pedig a nemrég frissített F-Pace, XF és XE modellek tulajdonosai élvezhetik annak előnyeit. Sokáig persze nem kell várnunk, hogy más gyártók más benzinkutakkal hasonló megállapodást kössenek, mindenesetre a Jaguar ügyfelei most még kiváltságos helyzetben érezhetik magukat.

Amennyiben a későbbiekben sem szeretnél lemaradni az autós és motoros világ híreiről, kérjük, lájkold az Auto-live.hu hivatalos Facebook-oldalát.
Hirdetés
Cikk archívum...