Frissítőkúra a Volvo V40-nek: új arculat és megjelenés

Autó


fotók:Volvo Cars
Hirdetés

A svédek frissíttették a V40-es modellt, ami immár illeszkedik a márka új arculatába, elsősorban elölről árulkodnak az új lámpák és a hűtőmaszk. A V40 a legkelendőbb modell Európában a Volvo kínálatából, míg globális szinten a második legkeresettebb, hangsúlyozta a cég.

Hirdetés

Kezdésnek ott vannak a Thor kalapácsa által ihletett LED lámpák és az új hűtőmaszk, ami ismerős az XC90-ről, az S90 és V90 modellekről. Összesen nyolc felni közül lehet választani a V40, R-Design, és V40 CC esetében. Megjelent két teljesen új fényezés Amazon Blue és Denim Blue néven, valamint három további festést emeltek át másik típusokról.

Hirdetés

A Volvo Concept Estateből származik az utastérben alkalmazott, City Weave fantázianevű kárpit, amihez opcióként egyedi kormánykerék is rendelhető. Új díszítőelemek és betétek jelentek meg az alumínium különböző árnyalataiban. Frissítették a Volvo On Call applikációt, amit immár összeköthetünk a személyes naptárunkkal és a navigációba beadhatjuk az éppen aktuális program úticélját. A rendszer támogatja a Windows 10-et is, így a PC és tabletek csatlakoztatása sem jelent problémát a továbbiakban.

CleanZone in the Volvo V40

Volvo V40 T4 Momentum Location Profile

Amennyiben a későbbiekben sem szeretnél lemaradni az autós és motoros világ híreiről, kérjük, lájkold az Auto-live.hu hivatalos Facebook-oldalát.
Hirdetés
Cikk archívum...