Fotók után már videón is látható a Mercedes-Benz Concept A Sedan tanulmány

Autó


Fotó: Daimler
Hirdetés

A Mercedes január végén jelentkezett először egy fotóval, amelyen már az A-osztály limuzin változata kapott helyett, néhány napja pedig a modell hivatalos bemutatójára is sor került, így épp itt volt az ideje, hogy az első videók is megérkezzenek róla.

Hirdetés

A modellt nem titkoltan abból a célból készítette el a gyártó, hogy segítségével tökéletesen be tudják mutatni, mire is számíthatunk tőlük a jövőben a kompakt kategóriában. A Concept A Sedan ennek megfelelően teljesen más megjelenéssel érkezett meg, mint amivel a kis A-osztály rendelkezik, de a B-osztály és a CLA modellek mellé állítva is azonnal szembetűnik a különbség.

Hirdetés

A Daimler AG részéről Gorden Wagener vezető formatervező elmondta, hogy a modell tökéletes arányokkal és érzéki felületekkel rendelkezik, és nem titkolta azt sem, hogy jó eséllyel a jövő modelljeinek új stílusirányzatát mutatja meg számunkra.

További érdekes tartalomért kövesd Facebook oldalunkat!

Amennyiben a későbbiekben sem szeretnél lemaradni az autós és motoros világ híreiről, kérjük, lájkold az Auto-live.hu hivatalos Facebook-oldalát.
Hirdetés
540 ezer autót hív vissza a Mazda

540 ezer autót hív vissza a Mazda

A kézifék lehetséges meghibásodása miatt 540 ezer autót hív vissza világszerte a Mazda. A 3-as és a 6-os széria érintett az akcióban.
Cikk archívum...