Esti cirkálót faragott a Mercedes az S-osztály Coupéból

Autó


fotók:Daimler AG
Hirdetés

Különleges kiadást dob piacra 2017-ben a Mercedes-Benz az S-osztály kupé változatából, ami a Night Edition nevet kapta. Az egyedi kivitel három változatban érhető el: S 400 4MATIC Coupé, S 500 Coupé és S 500 4MATIC Coupé.

Hirdetés

A karosszérián olyan ismertetőjegyek vannak, mint a feketére fényezett, egyetlen vízszintes elemmel rendelkező hűtőrács, a 20 colos, szintén fekete AMG-felnik magasfényű peremmel. A tükörházak és a küszöbtoldatok szintén feketében virítanak, alapáron jár az AMG-kötény elöl és hátul. Az első sárvédőn Night Edition plakett kapott helyet, a küszöböt átlépve megvilágított Mercedes-Benz felirat köszönt. Feláras tétel a képeken is látható matt szürke fényezés, ami a designo palettáról került át.

Hirdetés

Az utastérben szintén látható a Night Edition felirat, méghozzá az AMG sportkormányban, amit nappa bőr borít. Az utastérbe sima bőr, nappa bőr vagy AMG nappa bőr kérhető különböző árnyalatokban, a fekete fabetétek pedig az autó külsejére reflektálnak.

Az S 400 4MATIC Coupéban egy 3 literes, V6-os található 367 lóerővel és 500 Nm nyomatékkal: 5.6 másodperces sprint és 250 km/ó végsebesség szerepel a katalógusban. Az S 500 Coupé már V8-as 4663 köbcentivel, 455 lóerővel és 700 Nm nyomatékkal. Európában áprilistól kapható a Night Edition.

Mercedes-Benz S-Klasse Coupé Night Edition

Amennyiben a későbbiekben sem szeretnél lemaradni az autós és motoros világ híreiről, kérjük, lájkold az Auto-live.hu hivatalos Facebook-oldalát.
Hirdetés
Cikk archívum...