Erősít a Tesla – Érkezik a Volvo vezető utastér-tervezője

Autó


Fotó: Volvo
Hirdetés

A Volvo korábbi vezető tervezője, Anders Bell mostantól már a Tesla csapatát erősíti, ahol ugyanezen pozíciót fogja betölteni.

Hirdetés

Az utastér tervezéséért felelős vezető a LinkedIn profilján változtatta meg munkahelyét, amelyet az Electrek pillanatok alatt kiszúrt, így derült fény arra, hogy az egész eddigi karrierjét a Volvónál töltő szakember a kaliforniai vállalathoz „igazol.”

Hirdetés

Bell korábban számos tanulmány és sorozatgyártott modell utasterének tervezését vezette, így nevéhez fűződik például a Volvo S60L és a Volvo X90 tervezésének néhány eleme is. Mielőtt vezető pozícióba helyezték volna, Bell négy éven keresztül a kínai részlegnél tevékenykedett utastér-tervezőként, miközben a XC60 SUV gyártását is figyelemmel követte.

További érdekes tartalomért kövesd Facebook oldalunkat!

Most, hogy a Tesla alkalmazottjává vált, sokan azt remélik, hogy a kaliforniai gyártó modelljeinek utastere végre minőség tekintetében is felzárkózik az olyan gyártók mellé, mint a Mercedes, az Audi, vagy épp a BMW.

Amennyiben a későbbiekben sem szeretnél lemaradni az autós és motoros világ híreiről, kérjük, lájkold az Auto-live.hu hivatalos Facebook-oldalát.
Hirdetés
Árulják a híres Aventador-katamarán párost

Árulják a híres Aventador-katamarán párost

A nyári forróságot leginkább a vízparton, vagy sokkal inkább a vízen lehet legjobban elviselni, amiben különféle eszközök lehetnek segítségünkre: vízi-bicikli, felfújhatós vízi-matrac, jet-ski stb…
Cikk archívum...