Elege lett a Teslának a másokat figyelmen kívül hagyó ügyfeleikből

Autó


Fotó: Tesla
Hirdetés

Számos Tesla tulajdonos belefárad abba, hogy szabad töltőállomást találjon magának, miközben mások egyszerűen csak túl lusták ahhoz, hogy teljesen feltöltött autóikkal elguruljanak onnan.

Hirdetés

A panaszok beérkezése után Elon Musk is jelezte, hogy az utóbbi időben egyre nagyobb problémát jelent az, hogy a vállalat által kiépített és üzemeltetett gyorstöltő-állomásokon sokan a maximális töltöttségi szint elérése után is otthagyják autóikat.

Mivel töltőállomások töltésre, és nem parkolásra lettek kitalálva, a Tesla vezére megoldást ígért a problémára, és úgy tűnik, nem is törte ezen olyan sokáig a fejét.

Hirdetés

További érdekes tartalomért kövesd Facebook oldalunkat!

Mostantól ugyanis bevezetésre kerül egy úgynevezett készenléti díj, amely percenként 40 centet, vagyis 120 forintot von le azon autótulajdonosok számlájáról, akik az autó akkumulátorainak feltöltését követően sem állnak el az állvány mellől, és ezzel akadályozzák azt, hogy mások is feltölthessék sajátjukat.

Egyelőre nem jelenthető ki biztosan, hogy ez megoldás lesz a problémára, de az nem kérdés, hogy Elon Musk a jó irányba indult el.

Amennyiben a későbbiekben sem szeretnél lemaradni az autós és motoros világ híreiről, kérjük, lájkold az Auto-live.hu hivatalos Facebook-oldalát.
Hirdetés
Cikk archívum...