Egyedi extrákkal gyarapodott a BMW 6-os sorozat

Autó


fotók:BMW AG
Hirdetés

2017 tavaszán új tételekkel bővül a BMW 6-os sorozat extrafelszereltségi palettája. Az egyedüli opciók kizárólag a modelltrió tagjaihoz válnak elérhetővé, tehát a BMW 6-os Coupé, a BMW 6-os Cabrio és a BMW 6-os Gran Coupé vásárlói számára.

Hirdetés

A BMW 6-os sorozat képviselőit a bajor gyártó ügyfelei immáron a vadonatúj Sonic Speed Blue mélykékmetál karosszéria-fényezéssel is megrendelhetik. Az M Sport felszereltségi csomag részeként – amelyet mindhárom modellváltozat esetében külön-külön állítottak össze a tervezők – a BMW 6-os Coupé, a BMW 6-os Cabrio és a BMW 6-os Gran Coupé alá a BMW M divízió 20 collos könnyűfém kerékgarnitúrája is elérhetővé válik. Az M-specifikus, duplaküllő-dizájnú, kéttónusú keréktárcsákat eltérő méretű, defekttűrő abroncsokkal szereli fel a gyártó. Az M Sport felszereltségi csomag kiegészítő opciójaként megrendelhető, szénszálból készült dekorcsíkokkal ráadásul az utastér sportos hangulata is még tovább fokozható. Ezek a tételek korábban egytől egyig a BMW M6 Coupé, a BMW M6 Cabrio és a BMW M6 Gran Coupé kiváltságai voltak.

Hirdetés

P90243327_highRes_the-bmw-6-series-mod

40 éve 6-os

A BMW 6-os Coupé első modellgenerációja 1976-ban ünnepelte világpremierjét, elegáns vonalvezetése és sportos menettulajdonságai mellett pedig úttörő innovációival is lenyűgözte a rajongókat: a tekintélyes kupé volt az iparág történetének első sorozatgyártott modellje, amely intelligens Check Control fedélzeti computerrel dolgozott. Az ikonikus 6-os BMW közvetlen utódja 2003-ban érkezett meg az utakra, a luxus sportautók nyitott tetős vezetési élményével kecsegtető BMW 6-os Cabrio pedig egy évvel később mutatkozott be a nagyközönség előtt. A legújabb modellgeneráció már három különböző változatban érhető el.

 

Amennyiben a későbbiekben sem szeretnél lemaradni az autós és motoros világ híreiről, kérjük, lájkold az Auto-live.hu hivatalos Facebook-oldalát.
Hirdetés
Cikk archívum...