Egy Porsche, ami bármelyik Ferrarinak komoly riválisa lehetne

Autó


Fotó: Rene Garcia
Hirdetés

Régóta pletykálják már, hogy a Porsche készíthet egy szuper-sportautót a 911 Turbo és a 918 Spyder közé pozicionálva, és bár eddig még nem érkezett meg, valahogy így nézhet majd ki.

Hirdetés

Egy San Francisco-i grafikus, Rene Garcia volt az, aki megálmodta a modellt, amelynek fő riválisai a Ferrari 488 GTB, a Lamborghini Huracan és a McLaren 650S lehetnének.

Hirdetés

Első pillantásra úgy néz ki, mintha a 718 nagy testvérével lenne dolgunk, de design tekintetében talán még a Koenigsegg is eszünkbe juthat. A grafikus nem feledkezett meg a Porsche versenyzéssel kapcsolatos múltjáról sem, ezért pályaspecifikus változatot is készített a modellből, amit a galériában most ti is megtekinthettek.

További érdekes tartalomért kövesd Facebook oldalunkat!

07-Porsche-04

Bár a koncepció egy teljesen új autóként hat, az arányok és a stíluselemek egyértelműen utalnak arra, hogy itt bizony egy Porschével van dolgunk. Egyelőre nem tudni, hogy a gyártó készül-e valami hasonlóval a jövőben, mindenesetre nekünk az az érzésünk, hogy a dízelbotrány miatt a Volkswagen csoport ezt most nem nagyon engedheti meg magának.

07-Porsche-12

További képek a galériában.

Amennyiben a későbbiekben sem szeretnél lemaradni az autós és motoros világ híreiről, kérjük, lájkold az Auto-live.hu hivatalos Facebook-oldalát.
Hirdetés
Cikk archívum...