Egy legenda visszatér: 2020-tól újra lesz Ford Bronco!

Autó


fotók:Ford Media
Hirdetés

A Ford a detroiti seregszemle során bejelentette, hogy 2020-ban visszatér a legendás Bronco, egy középkategóriás SUV képében. Másik fontos esemény, hogy 2019-től újra kapható lesz Amerikában a Ranger pickup.

Hirdetés

A NAIAS (North American International Auto Show) természetesen nagyon fontos esemény a Ford számára, nem is fukarkodtak az újdonságokkal és bejelentésekkel. A Bronco 2020-ban tér vissza, globális modell lesz, tehát nem csak a képernyőkön fog visszaköszönni Európában, ahogy az elődök esetében történt. Az amerikai Ranger és a Bronco is Michiganben fog készülni, Wayne városában – tehát ugyanott, ahol 1966 és 1996 között gyártották a Broncót.

Hirdetés

„Tisztán és jól érthetően hallottuk az ügyfeleket. Járművek egy új generációját akarják, melyek hihetetlenül jó képességekkel rendelkeznek, ugyanakkor élvezet vezetni őket”- mondta Joe Hinrichs, a Ford amerikai vezére. „A Ranger azon Ford-vásárlóknak szól, akik egy funkcionális, erős, jól manőverezhető pickupot akarnak kedvező áron. A Bronco egy kompromisszummentes, 4×4-es jármű lesz azoknak, akik keresik az izgalmakat, és a városon túl akarnak kalandozni.”

1980-Ford-Bronco-neg-191511-001

Amennyiben a későbbiekben sem szeretnél lemaradni az autós és motoros világ híreiről, kérjük, lájkold az Auto-live.hu hivatalos Facebook-oldalát.
Hirdetés
Ez történik, ha kiegyenesítenek egy kanyart

Ez történik, ha kiegyenesítenek egy kanyart

Buzz

Az autóvezetőknél a figyelmetlenség szó fogalma sokféle definíciót foglalhat magában, és az esetek többségében mindig rosszul végződnek. Ez különösen igaz lehet akkor, ha az ember egy versenypályán mélázik el,...
Cikk archívum...