’Edition B’ variánssal gazdagodott a Mercedes-Benz B-osztály

Autó


Fotó: Mercedes
Hirdetés

Kétségkívül a Mercedes-Benz B-osztály a legelhanyagoltabb modell a márka kínálatában, ám a Daimler még nem feledkezett meg róla teljesen, amit a most közzétett, új felszereltségi szint is jelez.

Hirdetés

Az ’Edition B’ elnevezésű csomag csupa olyan tételeket tartalmaz, amelyek normál esetben opcióként rendelhetők, ennek köszönhetően pedig a pakett a B-osztály összes létező modelljének esetében igényelhető.

A leginkább említésre méltó funkciók között olyanokat találhatunk, mint a Garmin MAP PILOT, a PARKTRONIC parkolás-segítő rendszer, a fűthető első ülések, a nagy teljesítményű LED-fényszórók, vagy épp a COMAND Online navigációs rendszer. Mindezért 1904 eurót, vagyis valamivel több mint 580 ezer forintot kér a gyártó.

Hirdetés

További érdekes tartalomért kövesd Facebook oldalunkat!

06-Mercedes-01

A Mercedes-Benz szokásaival ellentétben a B-osztályhoz tartozó csomaghoz egyetlen kívülről látható módosítás sem csatoltak, így az újdonságokat úgy élvezhetik majd a vásárlók, hogy azok meglétéről csak nekik lesz tudomásuk.

Amennyiben a későbbiekben sem szeretnél lemaradni az autós és motoros világ híreiről, kérjük, lájkold az Auto-live.hu hivatalos Facebook-oldalát.
Hirdetés
Le Mans és F1 keverékéből lesz az LMF1 – mi van?

Le Mans és F1 keverékéből lesz az LMF1 – mi van?

A Yasiddesign ismét szabadjára engedte fantáziáját, és a Porsche legendás 917-es modelljét ötvözte Forma-1-ből átmentett génekkel. Utóbbit tükrözik a kerekek, a széles első szárny és a hátsó légterelő. Túl...
Távozik a BMW főtervezője

Távozik a BMW főtervezője

Buzz

Az auto motor und sport megbízható forrásokra hivatkozva írja, hogy távozik a bajorok főtervezője, Karim Habib. Azt nem tudni, hol folytatja a libanoni származású dizájner.
Cikk archívum...