Biztosan 100 ezer dollár alatt lesz a Dodge Challenger SRT Demon ára

Autó


Fotó: Dodge
Hirdetés

Teljesítmény tekintetében már mindent megtudhattunk a modellről, így nem maradt más hátra, mint annak ára, ami úgy tűnik kifejezetten kedvezőnek nevezhető.

Hirdetés

A modell bemutatója után egy részletes leírással jelentkeztünk, amiben minden fontosabb információ megtalálható, ám mivel akkor még az árazással kapcsolatos információkat homály fedte, ezt a fontos tényezőt kihagytuk.

Hirdetés

Most viszont már lehet némi sejtésünk arról, mennyibe fog kerülni a Demon, ugyanis a Fiat Chrysler Automobiles (FCA) személyautókért felelős vezetője, Tim Kuniskis a Road & Car-nak nyilatkozva elmondta, hogy a Demon egészen biztosan kevesebbe kerül majd, mint 100 ezer dollár.

„Nyilvánvalóan magasabb árra kell majd számítanunk, mint a hagyományos Hellcat esetében, de jóval a hat számjegyű összeg alatt maradunk”, mondta a vezető. Innentől pedig leegyszerűsödnek a dolgok, ugyanis a Challenger SRT Hellcat már valamivel több mint 64 ezer dollárért is megvásárolható, így a Demon ára jó eséllyel valahol 75 és 90 ezer dollár között alakulhat.

Mindez nagyszerű hír lehet azok számára, akik megőrülnek a sebességért, hiszen a hasonló gyorsulási értékkel bíró Tesla Model S P100D ára 135 ezer dollártól indul, míg a 3 másodperc alatt 100-ra gyorsuló szuper-sportautók árait megemlíteni is kár a Demon ára mellett.

További érdekes tartalomért kövesd Facebook oldalunkat!

Amennyiben a későbbiekben sem szeretnél lemaradni az autós és motoros világ híreiről, kérjük, lájkold az Auto-live.hu hivatalos Facebook-oldalát.
Hirdetés
540 ezer autót hív vissza a Mazda

540 ezer autót hív vissza a Mazda

A kézifék lehetséges meghibásodása miatt 540 ezer autót hív vissza világszerte a Mazda. A 3-as és a 6-os széria érintett az akcióban.
Cikk archívum...