Bentley Continental GT Zürich Edition – egy modell, amelyből mindössze hat példány készült

Autó


Fotó: GTSpirit
Hirdetés

A Continental GT már önmagában is egy mestermű, ez azonban több tuning cégnek is kevés, és szinte kihívásnak tekintik, hogy még tovább feszegessék a határokat átalakításaikkal.

Hirdetés

Ezúttal egy igazán különleges változatot mutatunk be nektek, ami a Bentley és a brit Garage Schmohl közös munkájának az eredménye.

A luxusautók továbbfejlesztéséért felelős cég 1950 óta áll kapcsolatban a gyártóval, így a 66. év alkalmából egy speciális darabbal rukkoltak elő. A Continental

Hirdetés

További érdekes tartalomért kövesd Facebook oldalunkat!

11-Bentley-06

Azt azonban fontos megjegyezni, hogy a hat modell nem teljesen egyforma, hiszen három esetében a sportosabb, a három további esetében pedig a luxus és klasszikus vonalon elindulva végeztek átalakításokat. Ebből kifolyólag a felhasznált anyagok is különbözőek, azonban a Bentley esetében mindenből a legjobbat használják, legyen szó belső vagy külső designról.

Egy dolgot még érdemes kiemelni, hiszen mivel korlátozott darabszámról van szó, és ezt a gyártók szeretik hangsúlyozni, így a küszöbökön egy „66 Years of Bentley Zurich” felirat is díszeleg.

Amennyiben a későbbiekben sem szeretnél lemaradni az autós és motoros világ híreiről, kérjük, lájkold az Auto-live.hu hivatalos Facebook-oldalát.
Hirdetés
Cikk archívum...