Az új Swift akár még egy pofás versenyautó is lehetne

Autó


Fotó: Suzuki
Hirdetés

Nagyjából két hete már annak, hogy a Suzuki bemutatta a frissítésen áteső Swiftet, azóta pedig a különböző grafikusoknak köszönhetően virtuálisan az összes létező formáját megtekinthettük annak.

Hirdetés

Most azonban más a helyzet, ugyanis a képek egyenesen a gyártótól érkeztek, és létező modelleket ábrázolnak. Ez persze még nem jelenti azt, hogy a Suzuki a sorozatgyártásukat is beindítaná, de legalább léteznek, igaz, mindössze egyetlen példány készült belőlük.

A Swift Racer RS nevet viselő modell tehát nem egy teljesítményspecifikus változat, de nem is egy pályára készített modell, hanem sokkal inkább egy kiállítási példány, amelyet a gyártó a különböző rendezvényekre vihet majd magával.

Hirdetés

További érdekes tartalomért kövesd Facebook oldalunkat!

05-Suzuki

A japán gyártót a MotoGP-ben képviselő Team Suzuki Ecstar színeiben pompázó autó alatt 17-colos felniket találhatunk, míg odabenn lecsupaszított utastér és Recaro sportülések kaptak helyet. Az egyetlen példányban létező modell mellett a Suzuki számos különlegességgel is meglephet majd minket a Tokiói Autószalonon, melyen bemutatkozik majd a szintén kiállítási célokat szolgáló Ignis és Spacia Custom Z is.

Galériánkban a Swift mellett a másik két modellt is megtekintheted.

Amennyiben a későbbiekben sem szeretnél lemaradni az autós és motoros világ híreiről, kérjük, lájkold az Auto-live.hu hivatalos Facebook-oldalát.
Hirdetés
540 ezer autót hív vissza a Mazda

540 ezer autót hív vissza a Mazda

A kézifék lehetséges meghibásodása miatt 540 ezer autót hív vissza világszerte a Mazda. A 3-as és a 6-os széria érintett az akcióban.
Cikk archívum...