Az Esprit S1 előtt tiszteleg az egyetlen példányban létező Evora Sport 410

Autó


Fotó: Lotus
Hirdetés

A modell azelőtt a Lotus Esprit S1 előtt tiszteleg, amelyet az idén 40 éves James Bond Filmben, a Kém, aki szeretett engem című alkotásban láthatott a közönség.

Hirdetés

A film 40. évfordulója alkalmából a Lotus egyedi megoldásokkal foglalkozó részlege, a Lotus Exclusive elkészített egy Evora Sport 410 típusú modellt, amely egyedi fényezést és utastér kialakítást kapott.

Hirdetés

A modellből mindössze egyetlen példány létezik, és már az is biztos, hogy nem egy kiállítóteremben fog porosodni, ugyanis egy ügyfél számára készítette azt a vállalat. Az árával kapcsolatban egyelőre nem érkezett információ, de biztosan többre számíthatunk a hagyományos Evora Sport 410 közel 30 millió forintos áránál.

További érdekes tartalomért kövesd Facebook oldalunkat!

Az alapmodellhez képest megérkezett egy színazonos első lökhárító, amely közelebb hozza a modellt az Esprit S1-hez, mint ahogy ebben nyújt segítséget a B-oszlopnál elhelyezett különleges jelzés és az autó oldalán végig futó fekete sáv is. Belül vörös és fekete színben pompázó kockás mintázatú berakásokat és vörös színű varrásokkal ellátott üléseket találhatunk.

„A most elkészített modell tökéletes lett, ami a tisztelgést illeti, ám a két Lotus között teljesítmény és képességek terén óriási különbségek vannak”, mondta a gyártó vezérigazgatója, Jean-Marc Gales.

Amennyiben a későbbiekben sem szeretnél lemaradni az autós és motoros világ híreiről, kérjük, lájkold az Auto-live.hu hivatalos Facebook-oldalát.
Hirdetés
Cikk archívum...