Az egyik legolcsóbb szín, mégsem kapkodnak érte az Audi RS5 vásárlók

Autó


Fotó: Motor1.com
Hirdetés

Sokszor előfordult már az autóiparban az, hogy egyes modellek a fényezésükkel kilógnak az adott modellpalettából, és ezzel teremtenek maguknak hírnevet olykor pozitív, máskor negatív értelemben.

Hirdetés

Pontosan ez az eset áll fenn az Audi által készített A5 kihegyezett változatával, az RS5-tel, hisz annak színvilága olyan szinten megkülönbözteti testvéreitől, hogy egyik napról a másikra körbejárták a világhálót a róla készült fényképek.

Hirdetés

Az Audi online konfigurátorában az RS5 modellhez 18 féle színárnyalat közül lehet választani a leendő tulajdonosoknak, amik közül az egyik szín a „Sonomagrün Metallic”, azaz Sonomazöld metál fantázia nevet kapta, és ez az egyik legfurcsább és legmegfizethetőbb árnyalat, amit a gyártó az RS5-höz kínál. Ennek a fényezésnek az ára 890 euró, ami durván 275 000 magyar forintnak felel meg.

Ezt a zöld árnyalatot leginkább egy taktikai harckocsikon tudnánk elképzelni, azonban az Audi RS5 fekete kiegészítőket is tartalmazó karosszériájának nagyon jól áll, és az autó karakterét egészen egyedivé, vonzóvá teszi, amit a hozzá tartozó 20-colos felnik még jobban nyomatékosítanak. Azonban, ha valaki nincs kibékülve ezzel a zöld színnel, és a kínálat többi választható árnyalatával sem, az Audi megadja számukra a lehetőséget, és 2400 euróért ( 744 000 forint) a vásárló személyre szabhatja az autójára kerülő egyedi fényezés színét.

További érdekes tartalomért kövesd Facebook oldalunkat!

Amennyiben a későbbiekben sem szeretnél lemaradni az autós és motoros világ híreiről, kérjük, lájkold az Auto-live.hu hivatalos Facebook-oldalát.
Hirdetés
Cikk archívum...