Álca nélkül látható a Mercedes-AMG GT C Coupé Edition 50

Autó


Hirdetés

Korábban csak pletykákat lehetett hallani róla, hogy a különleges kiadású modell matt fekete fényezéssel kerül a piacra, most viszont, hogy a sportautó már álca nélkül is felbukkant, ezt akár tényként is említhetjük.

Hirdetés

Mindössze néhány hét telt ez azóta, hogy a Mercedes-AMG vezetője, Tobias Moers megerősítette a GT C Coupéval kapcsolatos terveiket, és a modell már fel is tűnt az utakon. Ami pedig külön fantasztikus, hogy ezúttal annak különleges kiadású (Edition 50) változatát láthatjuk, amely a gyártó hagyományos modelljével együtt kerül bemutatásra a jövő évben, és amely az AMG 50. évét hivatott szemléltetni a piacon.

Ahogyan az várható volt, az autó külső megjelenése nagyban hasonlít a néhány hónappal ezelőtt bemutatott GT C Roadsterhez, ám nyilvánvaló különbségnek számít, hogy esetében az elektronikusan csukható vászontetőt már egy fix rögzítésű egység váltotta. A különleges kiadás miatt megérkezett a kínálatba a baljósabb megjelenés is, hiszen a matt fekete fényezés és a sötét színű felnik rendkívül komoly arculatot nyújtanak a modellnek, amely vélhetően az utastérben is tartogat néhány megkülönböztető elemet.

Hirdetés

További érdekes tartalomért kövesd Facebook oldalunkat!

01-Mercedes-02

Akárcsak a Roadster, a coupé esetében is egy 4 literes, V8-as biturbó egység látja majd el a szolgálatot, ami 550 lóerős teljesítménnyel és 680 Nm nyomatékkal szerepel a katalógusokban. Ez 47 lóerő és 31 Nm többletet jelent a GT S Coupéhoz képest, és 3.7 másodperces 0-100-as gyorsulást valamint 310 km/órás végsebességet eredményezhet.

Amennyiben a későbbiekben sem szeretnél lemaradni az autós és motoros világ híreiről, kérjük, lájkold az Auto-live.hu hivatalos Facebook-oldalát.
Hirdetés
Árulják a híres Aventador-katamarán párost

Árulják a híres Aventador-katamarán párost

A nyári forróságot leginkább a vízparton, vagy sokkal inkább a vízen lehet legjobban elviselni, amiben különféle eszközök lehetnek segítségünkre: vízi-bicikli, felfújhatós vízi-matrac, jet-ski stb…
Cikk archívum...