A Porsche Exclusive még durvábbá tette a Panamera Turbo Executive változatot

Autó


Fotó: Porsche Executive
Hirdetés

A Porsche Exclusive szerette volna emlékezetesen lezárni 2016-ot, ezért elkészítettek a már alapból is figyelemfelkeltő Panamera Turbo Executive modell még sportosabb változatát.

Hirdetés

A Panamera Executive sorozatról csak idén novemberben, a Los Angeles-i autókiállításon hullt le a lepel, tehát gyakorlatilag még frissnek nevezhető a 15 centiméterrel hosszabb tengelytávval és számos extrával felszerelt modell.

Mindez azonban nem vette el a Porsche Exclusive kedvét attól, hogy még tovább finomítsanak rajta, ugyanis az autót Carmine Red színnel látták el, és elérhetővé tettek egy SportDesign nevű csomagot is, amely új diffúzort, a karosszéria színére fújt kipufogó körüli borítást és ezüst-fekete színkombinációban pompázó felniket rejt magában.

Hirdetés

További érdekes tartalomért kövesd Facebook oldalunkat!

05-Porsche-01

Az autó külsejéhez hasonlóan az utastérben is a vörös valamint a fekete szín dominál, ám itt rögtön két változat is a vásárlók rendelkezésére áll. Az első esetében az ülések, az ajtópanelek és a műszerfal alsó része is vörös színű bőrkárpitot kapott, míg a második opció esetében a fekete szín az, ami dominál, és az ajtópaneleknél, a középkonzolnál valamint műszerfalnál mindössze csak vörös színű díszítőelemekkel találkozhatunk.

A Panamera Turbo Executive motorházteteje alatt ugyanazt az 550 lóerő leadására képes turbós, 4-literes V8-ast találhatjuk, mint az alapmodell esetében, ám a hosszított tengelytáv, a lassítva csukódó ajtók, a hátsókerék-kormányzás, a légrugós futómű, a fűthető ülések és a hatalmas panorámatető már mind-mind az Executive modell jellemzői közé tartoznak.

További képek a galériában.

Amennyiben a későbbiekben sem szeretnél lemaradni az autós és motoros világ híreiről, kérjük, lájkold az Auto-live.hu hivatalos Facebook-oldalát.
Hirdetés
Egy helikopteren lógva repült az új Seat Arona

Egy helikopteren lógva repült az új Seat Arona

Hétfő délután részleteiben is megismerhetjük az Ateca kistestvérét, az új Aronát, amit már megreptettek Barcelona felett. A spanyol márka történelme legnagyobb modelloffenzívájára készül.
Árulják a híres Aventador-katamarán párost

Árulják a híres Aventador-katamarán párost

A nyári forróságot leginkább a vízparton, vagy sokkal inkább a vízen lehet legjobban elviselni, amiben különféle eszközök lehetnek segítségünkre: vízi-bicikli, felfújhatós vízi-matrac, jet-ski stb…
Cikk archívum...