A Porsche Exclusive még durvábbá tette a Panamera Turbo Executive változatot

Autó


Fotó: Porsche Executive
Hirdetés

A Porsche Exclusive szerette volna emlékezetesen lezárni 2016-ot, ezért elkészítettek a már alapból is figyelemfelkeltő Panamera Turbo Executive modell még sportosabb változatát.

Hirdetés

A Panamera Executive sorozatról csak idén novemberben, a Los Angeles-i autókiállításon hullt le a lepel, tehát gyakorlatilag még frissnek nevezhető a 15 centiméterrel hosszabb tengelytávval és számos extrával felszerelt modell.

Mindez azonban nem vette el a Porsche Exclusive kedvét attól, hogy még tovább finomítsanak rajta, ugyanis az autót Carmine Red színnel látták el, és elérhetővé tettek egy SportDesign nevű csomagot is, amely új diffúzort, a karosszéria színére fújt kipufogó körüli borítást és ezüst-fekete színkombinációban pompázó felniket rejt magában.

Hirdetés

További érdekes tartalomért kövesd Facebook oldalunkat!

05-Porsche-01

Az autó külsejéhez hasonlóan az utastérben is a vörös valamint a fekete szín dominál, ám itt rögtön két változat is a vásárlók rendelkezésére áll. Az első esetében az ülések, az ajtópanelek és a műszerfal alsó része is vörös színű bőrkárpitot kapott, míg a második opció esetében a fekete szín az, ami dominál, és az ajtópaneleknél, a középkonzolnál valamint műszerfalnál mindössze csak vörös színű díszítőelemekkel találkozhatunk.

A Panamera Turbo Executive motorházteteje alatt ugyanazt az 550 lóerő leadására képes turbós, 4-literes V8-ast találhatjuk, mint az alapmodell esetében, ám a hosszított tengelytáv, a lassítva csukódó ajtók, a hátsókerék-kormányzás, a légrugós futómű, a fűthető ülések és a hatalmas panorámatető már mind-mind az Executive modell jellemzői közé tartoznak.

További képek a galériában.

Amennyiben a későbbiekben sem szeretnél lemaradni az autós és motoros világ híreiről, kérjük, lájkold az Auto-live.hu hivatalos Facebook-oldalát.
Hirdetés
Cikk archívum...