A Nissan két koncepcióautón mutatja be a Qashqai-ban és az X-Trail-ben rejlő lehetőségeket

Autó


Nissan
Hirdetés

A kedden kezdődő Genfi Autószalonon természetesen a Nissan is képviselteti magát, ha pedig már ott lesznek, meg is mutatják a nagyközönségnek a Quashqai-X-Trail párosban rejlő átalakítási lehetőségeket.

Hirdetés

Az említett két autó változatai Európában a vártnál is nagyobb sikereket értek el, így minden bizonnyal ez is közrejátszott abban, a fenti crossovereket viszik magukkal a kiállításra, pontosabban azok módosított változatait. A Nissan állítása szerint a Quashqai vezetése a prémium élményekre vágyó városi autósoknak, az X-Trail pedig a hasonló élményekre vadászó kalandoroknak nyújthat felhőtlen örömöt és kikapcsolódást.

Hirdetés

Az átalakított Quashqai túlnyomórészt matt fekete öltönybe burkolózott, azonban az egyhangúságot tökéletesen megtörik a kerekeknél, az oldalsó küszöbnél, az ablakok vonalainál és a tetőtéren felbukkanó rézszínű elemek, amik a lámpáknál is ugyanúgy jelen vannak. A Nissan nem osztott meg fotókat az autó belsejéről, de úgy tudni, hogy az első és hátsó ülések esetében nappa bőr borítással találkozhatnak majd a vásárlók, miközben a kárpit és a műszerfal továbbra is a külső komorságot sugallja majd a szénszálas és szatén anyagok kombinációjával, amit a belső tér fényes fekete díszítőelemei tesznek majd még ellenállhatatlanabbá.

mmmm

Ami az X-Trail Premium Concept elnevezésű autót illeti, esetében is matt fényezésről beszélhetünk, ám itt már a fehér szín jelenik meg, amit a motorháztetőn és tetőn megfigyelhető szénszálas borítások tesznek még észrevehetőbbé. Bár kevesebb van belőle, de itt is megtalálhatjuk a Quashqai-nál már említett részszínű elemeket, mint ahogy a 20 colos könnyűfém felnik is közös pontját képezik a két autónak.

A belső tér tekintetében sem várható túl sok eltérés a két modell között, hiszen itt is főleg a fekete bőrülések és a műszerfalon valamint az ajtón helyet kapó szénszálas borítások uralják majd a teret.

A két autóról valószínűleg láthattok még további cikkeket oldalunkon, hiszen a március 1-én kezdődő Genfi Autószalonon már többet is megtudhatunk majd róluk.

Amennyiben a későbbiekben sem szeretnél lemaradni az autós és motoros világ híreiről, kérjük, lájkold az Auto-live.hu hivatalos Facebook-oldalát.
Hirdetés
Ez történik, ha kiegyenesítenek egy kanyart

Ez történik, ha kiegyenesítenek egy kanyart

Buzz

Az autóvezetőknél a figyelmetlenség szó fogalma sokféle definíciót foglalhat magában, és az esetek többségében mindig rosszul végződnek. Ez különösen igaz lehet akkor, ha az ember egy versenypályán mélázik el,...
Cikk archívum...