A Nissan átáll az elektromos autókra – Egy Juke, egy X-Trail és egy kisebb modell érkezésére is jó esély van

Autó


Hirdetés

A Nissan által kínált modellek „elektromosítása” már csak idő kérdése, ugyanis a gyártó elismerte, komolyan fontolgatják az elektromos-meghajtású modellek számának növelését.

Hirdetés

Gareth Dunsmore az Autocar-nak nyilatkozva elmondta, hogy jó esély mutatkozik arra, hogy kombinálják a crossoverek és SUV-k tulajdonságait az elektromos hajtáslánccal, és noha a jelenlegi E-modellek dedikált platformra épültek, a következő lépés az lesz a vállalat számára, hogy egy teljesen az elektromos meghajtásra specializált platformot építsenek meg.

Hirdetés

„Vezetők vagyunk a crossoverek kategóriában és a Leaf-nek köszönhetően az elektromos modellek kategóriájában is, így adja magát a lehetőség, hogy a kettőt kombináljuk a jövőben. Reméljük, hogy az elektromos járművek elterjednek, és az emberek úgy tekintenek majd rá, mint a közlekedés környezet és pénztárca-kímélő módjára.”

04-Nissan-02

Arról, hogy mikor érkezhetnek a következő generációs elektromos autók, egyelőre még mélyen hallgat a vállalat, ám úgy tudni, hogy a Juke 2017-ben láthatja majd meg a napvilágot.

Amennyiben a későbbiekben sem szeretnél lemaradni az autós és motoros világ híreiről, kérjük, lájkold az Auto-live.hu hivatalos Facebook-oldalát.
Hirdetés
Egy helikopteren lógva repült az új Seat Arona

Egy helikopteren lógva repült az új Seat Arona

Hétfő délután részleteiben is megismerhetjük az Ateca kistestvérét, az új Aronát, amit már megreptettek Barcelona felett. A spanyol márka történelme legnagyobb modelloffenzívájára készül.
Árulják a híres Aventador-katamarán párost

Árulják a híres Aventador-katamarán párost

A nyári forróságot leginkább a vízparton, vagy sokkal inkább a vízen lehet legjobban elviselni, amiben különféle eszközök lehetnek segítségünkre: vízi-bicikli, felfújhatós vízi-matrac, jet-ski stb…
Cikk archívum...