A Mercedes szerint az X-osztály sorozatgyártott változata szinte ugyanaz lesz, mint a tanulmány

Autó


Hirdetés

A Mercedes-Benz tájékoztatása szerint az elmúlt hónapban bemutatott tanulmány megjelenése szinte már a sorozatgyártott modellét tükrözte.

Hirdetés

A Motoringnak adott interjúban ezt nem más, mint a Mercedes-Benz tervezői csapatának vezetője, Gorden Wagener erősítette meg, amikor elmondta, hogy a fehér színű, ’Stylish Explorer’ nevet viselő modell esetében az első fényszórók, a kiszélesített kerékívek és a hátsó, LED megvilágítású lámpa is bekerül a sorozatgyártott modellbe.

„Ha az autó általános megjelenését és arányait nézzük, akkor gyakorlatilag egy gyártásra kész modellről beszélhetünk. A kiállított autóra persze nagyobb gumikat raktunk, tettünk rá csörlőt, és néhány kiegészítő elemet is, de többé-kevésbé amit láthattak, az az utakon is megjelenik majd.”

Hirdetés

A fenti hírnek alighanem örülnek majd a vásárlók, ám örömüket még tovább fokozza a Mercedes, ugyanis nem csak a külsőt, de az utasteret is gyártásra kész állapotban mutatták meg nekünk, ami azt jelenti, hogy szinte ugyanezt láthatjuk majd viszont a kereskedésekbe megérkező változatban.

További érdekes tartalomért kövesd Facebook oldalunkat!

„Az utastér szinte teljesen készen van. Eddig a pillanatig ilyen minőségű utastérrel pickup esetében még nem találkozhattunk. Úgy álltunk hozzá, mint ahogyan a személyautóinkhoz, ennek pedig meg is lett az eredménye”, mondta Wagener.

A végére pedig jöjjön a rossz hír, ugyanis egyre nagyobb az esélye annak, hogy a felturbózott változat örökké tanulmány marad, ugyanakkor az olyan elemek, mint például az alvázvédelem, extraként feltűnhetnek majd a hagyományos X-osztály esetében.

10-Mercedes-02

Amennyiben a későbbiekben sem szeretnél lemaradni az autós és motoros világ híreiről, kérjük, lájkold az Auto-live.hu hivatalos Facebook-oldalát.
Hirdetés
Cikk archívum...