A Mercedes-Benz már fotón mutogatja a frissített 2018-as GLA-t

Autó


Fotó: Mercedes
Hirdetés

A Mercedes-Benz megerősítette, hogy a frissített GLA a Detroitban megrendezésre kerülő autókiállításon kerül bemutatásra, így már csak néhány napot kell várnunk annak érkezésére.

Hirdetés

A gyártó által közzétett kép alapján nehéz lenne megállapítani, hogy pontosan milyen módosításokat is végeztek az autón, de egy átdolgozott első és hátsó lökhárító érkezésére mindenképpen számítanunk kell, amikhez talán még új fényszórók is társulnak majd.

A külsőt érintő módosítások mellett változhat a modell utastere is, ahol a hírek szerint ezúttal már egy nagyobb, 8-hüvelykes, Apple CarPlay és MirrorLink támogatással is rendelkező érintőképernyővel találkozhatunk. Vélhetően nem ez lesz az egyetlen újítás, de az információk hiánya miatt többet csak néhány nap múlva mondhatunk.

Hirdetés

A frissített GLA a bemutató után rögtön meg is érkezik a kereskedésekbe.

További érdekes tartalomért kövesd Facebook oldalunkat!

01-Mercedes

Amennyiben a későbbiekben sem szeretnél lemaradni az autós és motoros világ híreiről, kérjük, lájkold az Auto-live.hu hivatalos Facebook-oldalát.
Hirdetés
Le Mans és F1 keverékéből lesz az LMF1 – mi van?

Le Mans és F1 keverékéből lesz az LMF1 – mi van?

A Yasiddesign ismét szabadjára engedte fantáziáját, és a Porsche legendás 917-es modelljét ötvözte Forma-1-ből átmentett génekkel. Utóbbit tükrözik a kerekek, a széles első szárny és a hátsó légterelő. Túl...
Távozik a BMW főtervezője

Távozik a BMW főtervezője

Buzz

Az auto motor und sport megbízható forrásokra hivatkozva írja, hogy távozik a bajorok főtervezője, Karim Habib. Azt nem tudni, hol folytatja a libanoni származású dizájner.
Cikk archívum...