A Land Rover szeretné, ha az összes műhely távol tartaná magát az autóiktól

Autó


Fotó: Startech
Hirdetés

A Land Rover tervezési igazgatója szeretné, ha a jövőben a különböző átalakításokkal foglalkozó műhelyek távolt tartanák magukat modelljeiktől, ezt pedig úgy kívánják elérni, hogy a vállalat saját, Special Vehicle Operations részlege mindenkinél jobb munkát végez majd.

Hirdetés

Nem újdonság ez már a Land Rovernél, hiszen a vezető tavaly szinte pontosan ugyanilyen nyilatkozatot tett, és szinte semmi sem változott, ám most úgy tűnik, minden eddiginél nagyobb elánnal veti magát bele a harcba.

Hirdetés

Az Autocar-nak adott interjújában Gerry McGovern éles kritikákkal illette az átalakításokat végző vállalatokat, akik többnyire a Range Rover modelleket nézik ki maguknak.

„Könnyű elővenni egy olyan terméket, ami már kész van, aztán rátenni néhány spoilert vagy bármi mást. Szeretném látni, ahogy megtervezik a saját autóikat, mert jelen pillanatban semmi mást nem csinálnak, mint felhasználják azt, amit mi létrehoztunk, aztán néhány átalakítással és valamennyi haszonnal továbbadják azt.”

További érdekes tartalomért kövesd Facebook oldalunkat!

„Biztos vagyok benne, hogy az SVO-val (Special Vehicle Operations) ki fogjuk őket tenni a piacról. A lehetőségek, amiket mi itt megteremtettünk, és a minőség, amit mi garantálunk, az sokkal jobb, mint amit bárhol máshol biztosítani tudnak.

A Land Rover nemrég bemutatott Range Rover Velar típusú modellje vélhetően nagy népszerűségnek örvend majd a különböző műhelyek körében, ha pedig a vezető tényleg komolyan gondolta azt, amit mondott, és kirakná őket a piacról, akkor jó eséllyel számos különleges változat érkezésére is számíthatunk.

Amennyiben a későbbiekben sem szeretnél lemaradni az autós és motoros világ híreiről, kérjük, lájkold az Auto-live.hu hivatalos Facebook-oldalát.
Hirdetés
Cikk archívum...