A Lamborghini levédette új sportautójának nevét

Autó


Hirdetés

A Lamborghini levédette az „Aventador S” elnevezést, amely szakértők szerint a jelenleg még tesztelés alatt álló frissített Aventador neve lesz.

Hirdetés

Az olasz gyártó az Európai Unió Szellemi és Tulajdonjogi Hivatalában adta be kérelmét az új autó nevének levédetésével kapcsolatban, így minden akadály elhárult az elől, hogy a vélhetően a 2017-es Genfi Autószalonon felbukkanó modell már ezzel a névvel kerüljön bemutatásra.

A tesztelés közben lőtt fotók alapján úgy tűnik, néhány elem az agresszívabb megjelenéssel bíró Aventador SV-ről kerül átt a modellre. Ilyen elemek lehetnek az első löhárítón felbukkanó új légbeömlők, az új első és hátsó szárny, valamint az enyhén átdolgozott hártsó rész is. A módosításoknak köszönhetően az autó minden eddiginél jobb leszorítóerővel rendelkezhet majd.

Hirdetés

További érdekes tartalomért kövesd Facebook oldalunkat!

01-Lamborghini-01

A Lamborghini azonban várhatóan nem csak a megjelenést és az aerodinamikai hatékonyságot részesíti előnyben, hiszen jó eséllyel a teljesítmény is növekedhet az új modell esetében. Itt azonban egyelőre sok még a kérdőjel, hiszen eltérő híreket hallani, van, ahol plusz 20, míg van, ahol 40 lóerő többlettről írnak. Hogy pontosan mennyivel is növekszik majd az újdonság teljesítménye azt tehát nem tudni, az viszont biztosnak tűnik, hogy ez lesz az utolsó olyan modell, amely teljes mértékben nélkülözi az elektromos hajtásláncot.

Fotók: Motor1.com

Amennyiben a későbbiekben sem szeretnél lemaradni az autós és motoros világ híreiről, kérjük, lájkold az Auto-live.hu hivatalos Facebook-oldalát.
Hirdetés
Cikk archívum...