A GoPróval közösen fejlesztett applikációt kapott a friss Jaguar F-Type

Autó


fotók:Jaguar
Hirdetés

2017 első negyedévétől lesz kapható a friss F-Type, ami továbbra is teljes egészében alumíniumból építkezik. Az angolok eszközöltek pár frissítést a kétüléses sportkocsin.

Hirdetés

Ami a külsőt illeti, új első lökhárító és full LED fényszórók jelentik a változást, az utastérben minden változat megkapja a Touch Pro nevű infotainment rendszert. A Jaguar szerint szupergyorsan reagál a tabletszerűen használható kijelző, amin többek között valós idejű információkat kaphatunk a forgalomról és az időjárásról is. Bővült a kabinba kérhető színek választéka, elérhető a Siena Tan fantázianevű bőrözés és a 8 kilóval könnyebb, slimline ülések. Talán nem elhanyagolható, hogy az F-Type félautomata parkasszisztenssel is gazdagodott, ezzel már párhuzamos manőverre is képes.

Hirdetés

Világelső a ReRun applikáció, amit a GoPróval közösen fejlesztett ki a márka. Az alkalmazás a kameránk által rögzített videót ötvözi olyan, az autóból nyert adatokkal, mint a sebesség, gázállás, aktuális fokozatok, fékerő és oldalirányú erők. Automatikusan készül a legjobb pillanatokat összefoglaló blokk is, a kész anyagot pedig letölthetjük telefonunkra és megoszthatjuk a közösségi médiában.

Több változattal is bővült az F-Type kínálata, beleértve a 400 Sport-ot. Ahogy a neve is mutatja, 400 lóerőt teljesít benne a 3 literes, kompresszoros V6-os motor. Spéci fék, egyedi aerodinamika és fényezés, valamint 20 colos felnik árulkodnak a modellről. Ez a kivitel mindössze egy évig lesz kapható világszerte. Felkerült a kínálatba az R-Dynamic nevű kiadás is, ebben az esetben 340 és 380 lóerős motorok állnak rendelkezésre, szintén egyedi karosszéria-elemekkel kombinálva.

További érdekes tartalomért kövesd Facebook oldalunkat!

jaguarftype18myrerunapp10011702-resize-1024x681

jaguarftype18myrdynamicstudiointerior10011701-resize-1024x766

jaguarftype18myrerunapp10011707-resize-1024x681

 

Amennyiben a későbbiekben sem szeretnél lemaradni az autós és motoros világ híreiről, kérjük, lájkold az Auto-live.hu hivatalos Facebook-oldalát.
Hirdetés
Cikk archívum...