A BMW bemutatta, milyen lesz a jövő utastere

Autó


Hirdetés

A BMW a jelenleg is zajló Las Vegas-i CES-t választotta helyszínül a jövő utasterének bemutatására, amely a BMW i Inside Future nevet viseli.

Hirdetés

A tanulmány a gyártó által eddig alkalmazott és kifejlesztett összes technológiát tartalmazza, beleértve azt a HoloActive Touch rendszert is, amely a legújabb, és egyben leginkább jövőbemutató technológiának tekinthető.

A BMW HoloActive Touch lényegében egy forradalmi fejlesztés az iDrive rendszer után. Az újdonság egyszerre ötvözi a head-up display és a gesztusvezérlés előnyeit, miközben egy intuitív érintőképernyővel is szolgál. Ha mindez nem lenne elég, a rendszer részét képezi még egy középkonzol felé vetített vízszintes irányban elnyúló kijelző is, amelynek vezérlése érintés nélkül is kivitelezhető.

Hirdetés

További érdekes tartalomért kövesd Facebook oldalunkat!

Fusion x64 TIFF File

Ami az i Inside Future megjelenését illeti, az mellőzi a megszokott ajtókat, a tradicionális tetőt, de még az oldalsó és hátsó ablakokat, miközben a kerekek teljesen fedettek, odabenn pedig a minimalista design és a már korábban ismertetett HoloActive Touch rendszer uralkodik.

Amennyiben a későbbiekben sem szeretnél lemaradni az autós és motoros világ híreiről, kérjük, lájkold az Auto-live.hu hivatalos Facebook-oldalát.
Hirdetés
Cikk archívum...