3.600.000 forintos áron mutatkozik be a 2017-es Dacia Duster

Autó


Hirdetés

A Dacia június 23-án, a goodwoodi sebességfesztiválon mutatja majd be 2017-es Duster modelljét, amely immár egy Prestige csomagban is elérhető lesz a vásárlók számára.

Hirdetés

A Duster kívül és belül is elbüszkélkedhet néhány újítással, mint ahogy újdonságnak számít a csúcsfelszereltséget képviselő Prestige csomag megjelenése is. Az elődhöz képest azonban a legszembetűnőbb módosítást egyértelműen az új orrész jelenti, amely áttervezett fényszórókkal áll az érdeklődő ügyfelek rendelkezésére.

Hirdetés

Szintén érkezett egy új, 1.2-literes TCe 125 típusú erőforrás is, amely nem titkoltan az 1.6 SCe 115 kiegészítésére érkezett. Az új, egyébiránt turbófeltöltős egység 123 lóerős teljesítményt, 205 Nm-es nyomatékot és 6.1-literes 100km-es átlagfogyasztást ígér a vezetőknek, egészen addig, amíg 4×2-es módban hajtják azt.

06-Dacia-02

A Dacia az új motort a Laureate csomagban is elérhetővé tette, ez pedig egyben azt is jelenti, hogy az ügyfelek mostantól minden felszereltségi szint mellett hozzájuthatnak a dízeles és benzines erőforrásokhoz.  A modellel kapcsolatos frissítések közé tartozik még a DAB rádió, az új belső kárpit, a sötét színű műszerfal, és a szatén-króm színű középkonzol is, amit a kormánykerék berakásai tesznek még észrevehetőbbé.

A választható opciók között feltűnik még az új 16-colos Tirol felni, a tolatókamera, és a 7-colos kijelzőt magába foglaló MediaNav Evolution nevű érintőképernyős navigációs rendszer is.

06-Dacia

Amennyiben a későbbiekben sem szeretnél lemaradni az autós és motoros világ híreiről, kérjük, lájkold az Auto-live.hu hivatalos Facebook-oldalát.
Hirdetés
Cikk archívum...