3.600.000 forintos áron mutatkozik be a 2017-es Dacia Duster

Autó


Hirdetés

A Dacia június 23-án, a goodwoodi sebességfesztiválon mutatja majd be 2017-es Duster modelljét, amely immár egy Prestige csomagban is elérhető lesz a vásárlók számára.

Hirdetés

A Duster kívül és belül is elbüszkélkedhet néhány újítással, mint ahogy újdonságnak számít a csúcsfelszereltséget képviselő Prestige csomag megjelenése is. Az elődhöz képest azonban a legszembetűnőbb módosítást egyértelműen az új orrész jelenti, amely áttervezett fényszórókkal áll az érdeklődő ügyfelek rendelkezésére.

Hirdetés

Szintén érkezett egy új, 1.2-literes TCe 125 típusú erőforrás is, amely nem titkoltan az 1.6 SCe 115 kiegészítésére érkezett. Az új, egyébiránt turbófeltöltős egység 123 lóerős teljesítményt, 205 Nm-es nyomatékot és 6.1-literes 100km-es átlagfogyasztást ígér a vezetőknek, egészen addig, amíg 4×2-es módban hajtják azt.

06-Dacia-02

A Dacia az új motort a Laureate csomagban is elérhetővé tette, ez pedig egyben azt is jelenti, hogy az ügyfelek mostantól minden felszereltségi szint mellett hozzájuthatnak a dízeles és benzines erőforrásokhoz.  A modellel kapcsolatos frissítések közé tartozik még a DAB rádió, az új belső kárpit, a sötét színű műszerfal, és a szatén-króm színű középkonzol is, amit a kormánykerék berakásai tesznek még észrevehetőbbé.

A választható opciók között feltűnik még az új 16-colos Tirol felni, a tolatókamera, és a 7-colos kijelzőt magába foglaló MediaNav Evolution nevű érintőképernyős navigációs rendszer is.

06-Dacia

Amennyiben a későbbiekben sem szeretnél lemaradni az autós és motoros világ híreiről, kérjük, lájkold az Auto-live.hu hivatalos Facebook-oldalát.
Hirdetés
Egy helikopteren lógva repült az új Seat Arona

Egy helikopteren lógva repült az új Seat Arona

Hétfő délután részleteiben is megismerhetjük az Ateca kistestvérét, az új Aronát, amit már megreptettek Barcelona felett. A spanyol márka történelme legnagyobb modelloffenzívájára készül.
Árulják a híres Aventador-katamarán párost

Árulják a híres Aventador-katamarán párost

A nyári forróságot leginkább a vízparton, vagy sokkal inkább a vízen lehet legjobban elviselni, amiben különféle eszközök lehetnek segítségünkre: vízi-bicikli, felfújhatós vízi-matrac, jet-ski stb…
Cikk archívum...